Royal floraholland logistiek proces 3

Het bezoekerscentrum in Aalsmeer is vanaf 16 augustus aanstaande weer geopend. De toeristische attractie die doorgaans zo’n 50.000 bezoekers per jaar trekt, was sinds 12 maart 2020 gesloten in verband met de coronamaatregelen.

De komende periode zal worden gebruikt om daar waar relevant de logistiek en verdeling aan te passen zodat toeristisch bezoek en de dagelijkse operatie elkaar niet in de weg zitten. De ontvangstruimte en ballustrade zullen worden gereinigd en opgefrist. Nieuw in de attractie is een veilspel zodat de bezoeker kennis kan maken met het kopen op de klok én meer te weten komt over de huidige in- en verkoopinstrumenten van Royal FloraHolland.

Tickets online bestellen

Nieuw is verder dat bezoekers hun tickets voortaan ook online kunnen bestellen. Bij uw online bestelling ontvangt u een korting. Ook een combiticket met FloriWorld behoort tot de mogelijkheden. Meer weten of alvast een bezoek plannen?

Gezocht: gidsen

Met het oog op het weer kunnen faciliteren van een rondgang voor groepen (t/m 25 personen) wordt gezocht naar mensen die het leuk vinden om af en toe bij te springen als gids. Interesse? Laat dit dan weten via infoaalsmeer@royalfloraholland.com.