211027 EK RFH LV Aantallen Drukken Activatiecampagne nieuwsbrief NL 360 640px 2x2
Vanaf woensdag 17 november 2021 is het niet meer mogelijk om met audio (spraak) uw koopintentie op de veilingklokken van Royal FloraHolland aan te geven, maar alleen middels het drukken van een aantal. Dit geldt voor alle veilgroepen. Stap daarom nú over op aantallen drukken.
Op de locaties van Royal FloraHolland worden verschillende inkoopmethoden gehanteerd. Zo is het nu nog mogelijk om in Aalsmeer, Rijnsburg en Eelde via spraak of via aantallen drukken in te kopen, waar in Naaldwijk alleen via aantallen drukken ingekocht kan worden.

We trekken de verschillende inkoopmethoden op onze locaties gelijk. We gaan daarbij voor aantallen drukken. Dit houdt in dat een inkoper binnenkort niet meer met audio (spraak) zijn koopintentie op de veilingklokken van Royal FloraHolland kan aangeven, maar alleen middels het drukken van een aantal. Zo zijn er minder verstoringen en is er een meer constante veilcadans.

Gelijktrekken parameters

In navolging van het harmoniseren van de verschillende inkoopmethoden, worden per 10 november ook de parameters van de klokken op alle locaties hetzelfde. We nemen hiervoor de instellingen van Naaldwijk over. Het gaat o.a. om de opgooisnelheid, terugloop-delay, kloksnelheid en het aantal opgooiposities. Hierdoor ervaart u geen verschil meer tussen de klokken van Aalsmeer, Eelde, Naaldwijk en Rijnsburg.

Stap nu over

Op alle locaties is het nu al mogelijk om aantallen te drukken. Ook kunt u op testklok T60 op ieder gewenst moment oefenen met het inkopen via het drukken van een aantal. Gebruikt u nu nog audio (spraak) voor uw inkopen op de klok? Over een paar dagen – vanaf woensdag 17 november 2021 – is dit niet meer mogelijk. Bereid u goed voor en stap nú over op aantallen drukken.

Bereid u nu voor op uw overstap.

Wij helpen u graag

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag in uw overstap naar aantallen drukken en komen desgewenst bij u langs op een van onze locaties. Neem hierover contact op met het Klant Contact Center.