Floriday Autumn Fair1
Op 8 en 9 september 2021 heeft de Autumn Fair en Orchideeën Plaza plaatsgevonden, met dit jaar ook een digitaal element vanuit Floriday. Alle standhouders konden bij Floriday van tevoren promotiemateriaal aanvragen met een specifieke QR-code naar de winkel van de kwekerij. Kopers konden hierdoor eenvoudig digitaal bestellen op het aanbod van de kweker of een connectie maken om dit op een later moment te doen. Zo konden kwekers en kopers eenvoudig digitaal zakendoen op de beurs.

Promoten aanbod via mijn Winkel

Speciaal voor de Autumn Fair Naaldwijk en Orchideeën Plaza hebben we een promotiepakket voor kwekers ontwikkeld. Door de persoonlijke QR-code kwamen klanten direct in de winkel van de desbetreffende kweker terecht en kregen ze het aanbod in Floriday te zien. Met slechts een paar drukken op de knop konden de klanten de bestelling direct op de Autumn Fair digitaal plaatsen. Als de kweker en klant nog geen connectie hadden, kon er gemakkelijk een connectieverzoek worden verstuurd.

Hoe werkt het precies?

1. De koper kon gemakkelijk en snel de QR-code scannen tijdens de beurs door de fotofunctie van de mobiele telefoon te gebruiken.
2. Vervolgens werd de ‘mijn winkel’ omgeving van de kweker geopend. Als ze een connectie hadden, zagen ze direct het beschikbare aanbod. Als ze nog geen connectie in Floriday hadden, konden de kopers meteen een connectieverzoek naar de kweker sturen waar ze zaken mee wilden doen.
3. De kopers bekeken vervolgens het beschikbare aanbod en plaatsten meteen hun bestelling tijdens de Autumn Fair en Orchideeënplaza.

Meer informatie