Royal Flora Holland aantallendrukken nbwk34
Vanaf woensdag 17 november 2021 is het niet meer mogelijk om met audio (spraak) uw koopintentie op de veilingklokken van Royal FloraHolland aan te geven, maar alleen middels het drukken van een aantal. Dit geldt voor alle veilgroepen. Stap daarom nú over op aantallen drukken.
Op de locaties van Royal FloraHolland worden verschillende inkoopmethoden gehanteerd. Zo is het nu nog mogelijk om in Aalsmeer, Rijnsburg en Eelde via spraak of via aantallen drukken in te kopen, waar in Naaldwijk alleen via aantallen drukken ingekocht kan worden.

Het vernieuwde aantallen drukken

Daarbij is aantallen drukken vernieuwd. Met het vernieuwde aantallen drukken kunt u nu gebruikmaken van de volgende functionaliteiten:

  • Stel zelf uw toetsenbord in. Het is vanaf nu mogelijk om:
  1. Het aantal '7' en het aantal '11' in te kopen via de toetsen O en P;
  2. Aantallen fusten of stapelwagens toe te wijzen aan 12 vrij in te delen toetsen;
  3. Aantallen te verwijderen van een bepaalde toets;
  4. Via een toetsencombinatie een aantal in te kopen via de spatiebalk.
  • U kunt met een toetsencombinatie een Spoedkoop doorgeven (alleen beschikbaar in Rijnsburg);
  • Het blijft mogelijk om een abuismelding te doen. Als u bij de volgende partij de klok hoog in de prijs vastzet, zal de Veilingmeester een audioverbinding openzetten.

Uw KOA-werkplek gereed maken om aantallen te drukken

Stap 1. U beschikt reeds over:
  • Een laptop met QWERTY-toetsenbord;
  • Een KOA(-tribunewerkplek) abonnement;
  • Een headset met microfoon. Houd s.v.p. deze headset op voor uw contact met de Veilingmeester bij bijvoorbeeld een abuismelding.


Stap 2. Bekijk de instructievideo met uitleg over de nieuwe functionaliteiten. Stel eventueel uw toetsen naar eigen voorkeur in. U kunt eventueel stickers op uw toetsenbord plakken, als geheugensteuntje bij het inkopen. Bij de afdeling Digital Clock Support kunt u dit stickervel gratis afhalen.

Stap nu over

Op alle locaties is het nu al mogelijk om aantallen te drukken. Ook kunt u op testklok T60 op ieder gewenst moment oefenen met het inkopen via het drukken van een aantal. Gebruikt u nu nog audio (spraak) voor uw inkopen op de klok? Dit is vanaf woensdag 17 november 2021 niet meer mogelijk. Bereid u goed voor en stap daarom nú over op aantallen drukken.

Wij helpen u graag

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag in uw overstap naar aantallen drukken en komen desgewenst bij u langs op een van onze locaties. Neem hierover contact op met het Klant Contact Center.