Royal FloraHolland | Nieuw tijdvak Select Delivery…
Terug naar overzicht

Nieuw tijdvak Select Delivery beschikbaar

7 februari 2024

Preview DSC9701
Voor kopers is het prettig om meer grip te hebben op de bezorgmomenten van hun bloemen en planten, zeker tijdens de piekperiode. In dat kader is er goed nieuws: binnen Select Delivery is nu het tijdvak 10.00 – 13.00 uur beschikbaar.

Met Select Delivery bepaal je als koper zelf jouw aflevermoment. Wil je jouw handel eerder, sneller of later dan het reguliere proces ontvangen? Het is allemaal mogelijk. Je kunt zelfs per dag en koperplaat aangeven welk tijdvak je wilt activeren. Zo ben je altijd flexibel en kun je jouw logistiek zo efficiënt mogelijk inrichten.

Voordelen Select Delivery 10.00 – 13.00 uur
Het Select Delivery tijdvak 6.00 – 8.00 uur was al beschikbaar op onze hubs Naaldwijk (bloemen) en Rijnsburg. In dat tijdvak worden Klokvoorverkooptransacties vóór 8.00 uur in de box geleverd. Nu introduceren we op deze locaties het tijdvak 10.00 – 13.00 uur voor kloktransacties. Ideaal voor de handel die niet vroeg geleverd hoeft te worden, of als je jouw werkproces later wilt opstarten. Dankzij de invoering van dit tijdvak wordt de handel beter gespreid. De dienst biedt de volgende voordelen:
  • Er zijn geen kosten verbonden aan dit tijdvak
  • Je weet wanneer je producten binnenkomen: het afleveren start past vanaf 10.00 uur en om 13.00 uur is dat afgerond
  • Je medewerkers kunnen efficiënter worden ingezet: een deel kan bijvoorbeeld later beginnen
  • De producten staan langer gekoeld bij Royal FloraHolland
  • Karren zijn voller
  • Je bespaart ruimte
  • De efficiency kan verbeteren: je voorkomt kruisende productstromen in de verwerking
Binnenkort: Select Delivery Priority in Naaldwijk
En er is meer goed nieuws te melden: op zeer korte termijn is Select Delivery Priority (nu al beschikbaar in Rijnsburg) ook beschikbaar in Naaldwijk. Met deze dienst worden je kloktransacties direct gepickt en razendsnel afgeleverd in jouw box. In Rijnsburg ontvang je jouw producten via Select Delivery Priority (voorheen Spoedkoop) al binnen 60 minuten. In Naaldwijk testen we de dienst nu met een aantal klanten. Binnenkort vertellen we je wanneer deze dienst in Naaldwijk start.


Select Delivery

Bepaal zelf je bezorgmoment

230213 JM RFH Select Delivery Header image 1080x1920px