Royal FloraHolland | Samen digitaal veilig: word RFH…
Terug naar overzicht

Samen digitaal veilig: word RFH Cyberabonnee

20 november 2023

Royal Flora Holland Cyberabonnement nieuwsbrief
Het aantal cyberincidenten groeit rap, ook in de sierteeltsector. Dit kan grote gevolgen hebben voor de gehele keten. Royal FloraHolland heeft daarom samen met Cyberweerbaarheidscentrum Greenport het RFH Cyberabonnement in het leven geroepen. Dit kosteloze abonnement biedt leden, aanvoerders en kopers van Royal FloraHolland dé sleutel naar digitale veiligheid.
Maar liefst 75% van alle bedrijven krijgt te maken met cybercriminaliteit. Het heeft dan ook onze hoogste prioriteit om de coöperatie digitaal veilig te houden en de keten daar te ondersteunen waar nodig is.
Help jij ook mee de sector cyberweerbaar te maken en te houden? Abonneer je dan op het speciale cyberabonnement voor leden, aanvoerders en kopers van Royal FloraHolland.

Reken met het RFH-cyberabonnement op:

 • Regelmatige cyberupdates
  Ontvang 8x per jaar een cyberupdate met de laatste ontwikkelingen in cybersecurity vanuit het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport. Zo blijf je alert en leer je van praktijkverhalen en achtergrondartikelen.
 • Praktische tools
  Krijg toegang tot praktische tools die jouw cyberweerbaarheid vergroten (gratis voor leden).
 • Dreigingsinformatie
  Ontvang regelmatig een overzicht van dreigingsinformatie, zodat je proactief kunt reageren op potentiële gevaren.
 • Evenementen
  Krijg jaarlijks toegang tot events bij Royal FloraHolland als crisisoefeningen of inspirerende cybercafés. Je leert van experts en het netwerk.
 • Aanbiedingen
  Profiteer van een collectief aanbod voor diverse services en diensten die jouw cyberveiligheid naar een hoger niveau tillen. Denk aan antivirussoftware en monitoringdiensten tegen aantrekkelijke tarieven (betaald).

Wat doen we nog meer om te zorgen voor een digitaal veilige marktplaats?

Om de marktplaats veilig te houden stelt Royal FloraHolland hoge security eisen aan haar digitale diensten. Een team van security specialisten is dagelijks bezig om dreigingsinformatie in de gaten te houden en die vaststellen welke aanvullende maatregelen er genomen moeten worden. Ben je benieuwd welke maatregelen wij momenteel inzetten?