Royal FloraHolland | Kom jij ook naar het event ‘Samen naar…
Terug naar overzicht

Kom jij ook naar het event ‘Samen naar een circulaire tuinbouwketen - het kan’?

6 november 2023

Duurzame tuinbouwketen 2
Bij Royal FloraHolland vinden we circulair grondstoffengebruik, waarbij we zo min mogelijk afval produceren en grondstoffen hergebruiken erg belangrijk. Dit doen we onder andere door het verduurzamen van logistieke transportverpakkingen en het stimuleren van het gebruik van meermalig fust.

Op zoek naar informatie en inspiratie over verpakkingen? Op donderdag 30 november 2023 organiseren Greenport West-Holland, VGB, Tuinbranche.nl en Royal FloraHolland het evenement ‘Samen naar een circulaire tuinbouwketen - het kan: Informatie en Inspiratie rondom Verpakkingen’.

Programma
Onder andere Partners for Innovation en Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) vertellen meer in deze bijeenkomst over de laatste en aanstaande ontwikkelingen. Denk hierbij onder meer aan wet- en regelgeving, recycling, ketenaanpak en circulaire initiatieven. Daarnaast is er voldoende tijd om met andere ketenpartners huidige en toekomstige uitdagingen én oplossingen te bespreken.

Wanneer en waar
Donderdag 30 november 2023 (start: 10:00u – einde: 14:00u)

Locatie:
Ter Laak Orchids
Middenzwet 23
2291 HM Wateringen .

Kom ook en meld je gratis aan
Ben jij kweker, groothandelaar of retailer? Meld je dan aan en laat je informeren en inspireren over verpakkingen in een circulaire tuinbouwketen! Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus vol = vol.