Royal FloraHolland | Week van de veiligheid: zorgen voor…
Terug naar overzicht

Week van de veiligheid: samen zorgen voor een veilige werkomgeving

25 september 2023

Samen Veiliger Royal FloraHolland Week van de Veiligheid
Veilig en gezond werken is belangrijk en een veilige en fijne werkomgeving creëren verdient dagelijks onze aandacht. Tijdens de Week van de veiligheid van 9 tot en met 13 oktober zetten we dit belangrijke onderwerp in de spotlights op onze locaties. Dan informeren en activeren we klanten, leden en medewerkers met tal van activiteiten. Zodat we ons straks allemaal bewust zijn van risico's, het voorkomen ervan en weten waar we melding kunnen doen als we iets verdachts zien. Samen veiliger.

Tijdens deze week krijg je informatie over het vergroten van de veiligheid, kun je actief meedoen en vragen we aandacht voor het belang van veilig en gezond werken. Het programma voor klanten is divers: van een gratis workshop vanuit Weerbare Sierteelt over het herkennen van signalen van illegale praktijken tot bedrijfshulpverleners die bij ondernemers in de box langskomen met advies om boxruimtes veiliger te maken, zodat deze voldoen aan de arbeidsomstandighedenwet.

Alvast een preview van de Veiligheidsweek?

Bekijk hier de aankondigingsvideo van Leendert-Jan Plaisier (COO) en Vivian van Rossem (manager Veiligheid & Facilities) over de Week van de veiligheid.

Aankondiging Week van de veiligheid

Westlandse Veiligheidsdag bij Royal FloraHolland Naaldwijk

Op zaterdag 14 oktober sluiten we de Week van de veiligheid spetterend af met de Westlandse Veiligheidsdag. Tijdens deze dag krijg je een kijkje in het werk van de verschillende hulp- en veiligheidsdiensten. Een dag met een leuk programma voor jong én oud. Iedereen is namelijk welkom op deze Veiligheidsdag: of je nu medewerker bij Royal FloraHolland, klant, transporteur bent of gewoon een geïnteresseerde buur!
Brandweer, politie en de ambulancedienst laten via spectaculaire oefeningen zien wat hun werk inhoudt. Vrijwilligersploegen van de brandweer strijden die dag om de winst. Ook nemen hulpdiensten verschillende voertuigen mee, die je van dichtbij kunt bekijken. Kinderen kunnen zich laten fotograferen op een politiemotor en ook kinderheld Sam de brandweerman is van de partij. Op het informatieplein leer je alles over veilig wonen en leven. Een dag waar je bij wilt zijn! De toegang is gratis.