Terug naar nieuwsoverzicht

Presenteer jouw bloemen of planten op IPM Essen 2024

7 september 2023

IPM

Jaarlijks is Royal FloraHolland aanwezig op IPM Essen, internationaal de toonaangevende vakbeurs op het gebied van tuinbouw. Dit jaar steken we het Royal FloraHolland-paviljoen in een nieuw jasje, wat een mooie kans biedt voor kwekers om hun producten te presenteren aan een groot internationaal publiek.


Op IPM Essen zijn meer dan 1500 exposanten uit zo’n 45 landen te vinden, waaronder kwekers, veredelaars, inkopers en toeleveranciers. De beurs trekt jaarlijks meer dan 53.000 bezoekers en geldt als dé ontmoetingsplek voor iedereen uit de wereld van bloemen en planten.

In het nieuwe Royal FloraHolland-paviljoen willen we de marktpositie van onze kwekers versterken, zodat we samen kunnen groeien. Royal FloraHolland zal het hart van het paviljoen vormen, omringd door alle kwekersstands. Nederlandse én internationale kwekers van planten en snijbloemen krijgen daarmee een mooie plek om hun producten te presenteren. Gebundeld vormen de individuele bedrijven een krachtige presentatie van wat onze sector en marktplaats te bieden heeft.


All-in verzorgd basispakket

We bieden kwekers een all-in pakket voor deelname aan, waarin alle praktische zaken worden geregeld. Met dit basispakket ben je verzekerd van een mooie presentatie van jouw producten. Het standaardconcept is vernieuwend, modulair én duurzamer. Binnen de stand krijg je als exposant de ruimte om je te onderscheiden met een individuele uitstraling. Een grotere of uitgebreidere stand is ook bespreekbaar. Informeer via events@royalfloraholland.com naar de mogelijkheden. Let op: de beschikbare ruimte is beperkt.

Voordelen deelname:

  • Je wordt volledig ontzorgd: alle praktische zaken worden geregeld
  • Binnen het standaard modulaire concept is ruimte voor een eigen look & feel
  • Je krijgt een krachtige positie in het collectief om samen met andere kwekers je bloemen en planten te presenteren
  • Je hebt een groot bereik: de beurs trekt jaarlijks 53.000 bezoekers uit meer dan 100 landen

Heb je interesse? Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Trade Fairs & Events via events@royalfloraholland.com. De