Ontvang nu prijsinformatie via de app Insights op Floriday

2 mei 2023
Floriday & digitaal zaken doen
Royal FloraHolland
Als ondernemer neem je voortdurend beslissingen. Hierbij is inzicht in de actuele prijzen van jouw bloemen of planten cruciaal. De app Insights (app op Floriday) geeft je als kweker direct inzicht in je prijs- en marktontwikkelingen en helpt je bij het bepalen van je verkoopstrategie. Insights beschikt sinds kort ook over een notificatiefunctie om je snel te informeren over je dagelijkse prijzen op de klok.

Wil je graag snel inzicht hebben in je gemiddelde prijzen en de prijzen op de veiling? Dan kan je vanaf nu direct na het veilen prijsinformatie via e-mail ontvangen of via een pop-up bericht vanuit Insights. Zo ben je direct op de hoogte. Later worden deze notificaties ook uitgebreid met whatsapp-berichten.

Geen prijsinformatie meer via SMS
Met deze toevoeging aan Insights stoppen we vanaf woensdag 17 mei met het versturen van prijsinformatie via SMS. De dienst op basis van SMS-techniek wordt niet langer meer ondersteund en is niet bestendig voor toekomstige ontwikkelingen. Kwekers die hier gebruik van maken zijn hierover geïnformeerd. Op dinsdag 16 mei versturen we tijdens het veilen de laatste sms-berichten.
Deze app is beschikbaar zodra jij een abonnement afsluit. Je hebt hiervoor ook een Floriday account nodig. Insights is namelijk een app die je toevoegt aan je Floriday account.

Insights: dit kun jij ermee

Dagelijks, direct na het veilen, maakt Insights jouw klokprijzen (inclusief klokvoorverkoop), veilposities en aantallen zichtbaar. Deze resultaten kun je vervolgens in één overzicht vergelijken met de gemiddelde prijzen van andere aanvoerders. Insights helpt jou daarnaast om een goede prijs te bepalen voor je directe handel en het bepalen van je verkoopstrategie. Lees meer op onze website.

Insights light

Wil je graag inzicht blijven houden in je gemiddelde prijzen en de prijzen op de veiling dan kan je een Insights Light abonnement afsluiten voor € 27,- per maand. Je krijgt dan een kloksamenvatting op Floriday. Na het instellen van de notificatiefunctie ontvang je dagelijks via e-mail de klokprijzen of stel een pop-up notificatie in op het platform. Binnenkort is het ook mogelijk om notificaties via whatsapp te ontvangen.

Je hebt hiervoor een Floriday account nodig. Insights is namelijk een app die je toevoegt aan je Floriday account. Lees hier hoe je je kunt aanmelden

Gerelateerd nieuws