Maak jij als kweker gebruik van Floriday? Om succesvol via Floriday te verkopen is het belangrijk om aantrekkelijke foto’s, volledige productinformatie en kloppende beschikbaarheid toe te voegen aan je artikelen. Daarmee worden je artikelen beter gevonden. Bovendien helpt het klanten de juiste keuze te maken voor hun aankoop. In deze video spreekt Floriday met Intratuin over het belang hiervan voor hun inkoop- en logistieke processen.

Intratuin werkt met een private label. De kwekers die bloemen of planten aanleveren voor dit private label worden gevraagd om een extra foto te maken van het artikel waarop het private label te zien is. De kwekers die hiermee te maken hebben, zijn hiervan op de hoogte. Heb je geen afspraken voor het aanleveren van een private label, dan is deze werkwijze niet voor jou van toepassing.

“Gebruik Floriday als commercieel platform”

Maurice Secrève (Manager Promoties bij Intratuin) benadrukt het belang van het digitaal op orde hebben van aanbod: “Als een kweker zijn artikelen goed in Floriday zet, betekent dit dat onze winkels beter kunnen bestellen.” Daarnaast heeft hij een advies voor de kweker: “Gebruik Floriday ook als commercieel platform. Geef meer informatie mee waar uiteindelijk de inkoper, de winkelmedewerker en de consument wat mee kan!”

Ook nieuwsgierig?

Benieuwd hoe je je verkoopkansen in een paar stappen vergroot?
  • Bekijk deze pagina op Floriday en lees de whitepaper met stappen, do’s en don’ts voor je aanbod op orde

  • Of volg de online workshop waarin een Floriday-expert tips en uitleg geeft hoe je je aanbod zo optimaal mogelijk kunt presenteren in Floriday.

Meer lezen over Floriday?

Gerelateerd nieuws