Interne nachthuurperiode start zondag 5 februari 2023

31 januari 2023
Producten & Diensten
Logistiek & transport
In de drukste perioden van het jaar zet Royal FloraHolland interne nachthuur in om de beschikbaarheid van stapelwagens te vergroten. Blijf direct op de hoogte of de interne nachthuur wel of niet doorgaat via de gratis berichtendienst SIG interne nachthuur.

De drukte rond Valentijn komt al op gang en daarom start binnenkort de interne nachthuurperiode 2023. De eerste geplande nacht is de nacht van zondag 5 op maandag 6 februari 2023.

Wel of geen heffing interne nachthuur?

Alle nachten zijn zogenoemde 'flexibele' nachten. Als er voor een nacht genoeg stapelwagens beschikbaar zijn, kunnen wij besluiten om de interne nachthuurheffing niet door te laten gaan. Of de nachthuur daadwerkelijk doorgaat, melden we uiterlijk op de dag zelf, voor 10.00 uur. Als de interne nachthuur in het weekend valt, informeren we op vrijdag uiterlijk voor 10.00 uur.

Gratis berichtendienst SIG interne nachthuur

Liever direct op de hoogte, zodra bekend is of de interne nachthuur wel of niet doorgaat? Dan kun je een gratis abonnement nemen op onze berichtendienst SIG interne nachthuur. Je ontvangt dan een bericht via e-mail of sms.

Meer weten over interne nachthuur?

Gerelateerd nieuws