Goedwerkende stapelwagens zijn essentieel in logistieke processen

24 januari 2023
Duurzaamheid
Producten & Diensten
Goedwerkende stapelwagens, met drie standaard legborden vastgemaakt aan de kabel, zijn essentieel in de logistieke processen in de sierteeltketen. Het op peil houden van onze stapelwagenpool is erg belangrijk en jaarlijks repareren we 70.000 stapelwagens. Om dit te realiseren hebben we de hulp nodig van alle gebruikers: kom je een kapot exemplaar tegen? Laat deze staan zodat wij deze kunnen repareren nog voor de komende piek. Hoe meer goedwerkende stapelwagens hoe beter.
Daarnaast zijn kapotte stapelwagens gewoon een grote bron van ergernis, zowel voor jou als voor ons. Voorkom daarom kapotte stapelwagens en breng daarom geen veranderingen aan.

Breng zelf geen veranderingen aan

We vragen aan alle stapelwagengebruikers om mee te helpen aan een goedwerkende stapelwagenpool en geen enkele verandering aan te brengen. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld, haal de vaste standaard legborden niet los en haal ze er ook niet uit. Dit is niet toegestaan, omdat:

  • Het loshalen de vaste standaard legborden en de borgkabels beschadigt. De reparatiekosten hiervan zijn fors.
  • Stapelwagens met minder of meer dan de drie vaste standaard legborden zijn niet goed meer te beladen. Dit geeft problemen in de hele logistieke keten.

Meer weten

Lees meer over dit onderwerp:

Gerelateerd nieuws