Aanvoertijden en logistieke dienstverlening feestdagen december 2022

14 november 2022
Royal FloraHolland
Producten & Diensten
Op zondag Eerste Kerstdag zijn we gesloten. Maandag Tweede Kerstdag zijn we gewoon open, alleen veilen we niet. Oud en Nieuw valt dit jaar van zaterdag- op zondagnacht. Ook deze twee dagen zijn wij aan het werk en geopend.

Je kunt voor jouw logistieke behoefte op gebied van karren, fust en directe orders gewoon bij ons terecht. Hieronder vind je alle informatie op een rij.

Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg bieden dezelfde dienstverlening

Om jou nog beter van dienst te zijn hebben wij deze informatie voor de drie exportlocaties Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg in één overzicht gebundeld. Hierdoor kan je in 1 oogopslag zien waar en wanneer je terecht kunt.
In aanvulling op onze logistieke dienstverlening in het overzicht geldt voor Aalsmeer en Naaldwijk:

Aalsmeer
Fust en CC- uitgifte in de avond, weekend en/of feestdagen vindt alleen plaats na bestelling vooraf via Fust Online. Bestellingen kun je ophalen via het Overslagcentrum tijdens de aangepaste aanvoertijden.

Heb je onverwachts toch nog een extra bestelling? Bel dan minimaal één uur van tevoren: T 0297-394831 (b.g.g. T 0297-392856). Geef door hoeveel stapelwagens fust (alleen volle stapelwagens zijn mogelijk) en/of CC-containers je komt ophalen. Laat je ons ook weten hoe laat wij jou kunnen verwachten? Dan houden wij daar rekening mee.

Naaldwijk
Heb je fust nodig voor de avond en/of nacht? Bestel dit dan zoals je gewend bent. De afdeling OSO zorgt voor de uitgifte.

Eelde
Voor locatie Eelde gelden andere aanvoer- en openingstijden:

Meer weten?

Neem voor vragen contact op met ons Klant Contact Center. Heb je ons nodig tijdens de feestdagen buiten de openingstijden van het Klant Contact Center? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar op:
  • Aalsmeer T 06 - 27191867
  • Naaldwijk T 0174 - 632214
  • Rijnsburg T 06 – 10462509
  • Eelde T 06 – 31653898

Gerelateerd nieuws