Kapotte stapelwagens zijn een grote bron van ergernis, zowel voor jou als voor ons. Ze verstoren de logistieke keten, geven laadproblemen en brengen extra reparatiekosten met zich mee. Voorkom deze problemen en breng daarom geen veranderingen aan in de stapelwagens. En kom je een kapot exemplaar tegen? Laat deze staan of zet ‘m terug in de straat of buffer. Dan kunnen wij deze laten repareren.

Goedwerkende stapelwagens, met drie standaard legborden vastgemaakt aan de kabel, zijn essentieel in de logistieke processen in de sierteeltketen.

Breng zelf geen veranderingen aan

We vragen aan alle stapelwagengebruikers om geen enkele verandering aan te brengen. Hiermee bedoelen we, als voorbeeld, maak de vaste standaard legborden niet los en haal ze er ook niet uit. Dit is niet toegestaan, omdat:

  • Het loshalen de vaste standaard legborden en de borgkabels beschadigt. De reparatiekosten hiervan zijn fors.
  • Stapelwagens met minder of meer dan de drie vaste standaard legborden niet goed meer te beladen zijn. Dit geeft problemen in de hele logistieke keten.

Wat te doen met een kapotte stapelwagen

Kom je of jouw logistieke dienstverlener op één van onze locaties een stapelwagen tegen met bijvoorbeeld meer of minder dan drie vaste standaard legborden? Laat deze staan of zet deze terug in de straat of in de buffer. En voorzie de kar, als het mogelijk is, van een geel defect label. Wij brengen deze stapelwagen naar één van de werkplaatsen om te laten repareren.

Gerelateerd nieuws