Floriday Explorer is live: eenvoudig zoeken en bestellen op bijna 5 miljoen aanbodsregels

15 augustus 2022
Floriday & digitaal zaken doen
De Floriday Explorer is live voor iedere koper die via Floriday wil zoeken en bestellen op actueel aanbod. Dankzij handige filters vindt u snel het dag- of termijnaanbod van kwekers. Ook kunt u vanuit de Explorer meteen aanvragen versturen en offertes opmaken. U gebruikt de Explorer óók om uw gekoppelde webshop te vullen door favorieten te markeren. In juli is de Explorer getest door meerdere kopers. Met deze feedback is de Explorer verder verbeterd en nu live voor iedereen.

Heeft u een bestellijst ontvangen van een klant? Met de Explorer vindt u het juiste actuele aanbod van kwekers snel en gemakkelijk en kunt u direct inkopen. Selecteer waar en wanneer u artikelen geleverd wilt hebben. Op basis daarvan ziet u het beschikbare aanbod en kunt u snel orders plaatsen. Een grote order? Stuur de kweker dan een aanvraag om tot de beste deal te komen.

Vier keer zo snel als FloraXchange

Inmiddels maken meer dan vijftig kopers actief gebruik van de Explorer. De Explorer bevat momenteel 350.000 artikelen en bijna 5 miljoen aanbodsregels die door kwekers op Floriday zijn gezet, waar kopers direct op kunnen bestellen. Veel kopers zijn de zoekfunctie van FloraXchange of FloraMondo gewend; de Explorer werkt vier keer zo snel en u vindt het meest uitgebreide aanbod.

Inkoperworkshop organiseren?

Onze collega’s van Floriday komen graag bij u langs voor een inkoperworkshop om u en uw collega’s te laten zien wat de mogelijkheden zijn van de Explorer. U kunt zich hier aanmelden.

Meer weten?

Gerelateerd nieuws