De Glazen Tulp Award is een Oscarwaardige onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste marktintroductie in de sierteelt. Ieder jaar reiken vijf awards uit in de categorieën snijbloemen, concepten, kamerplanten bloeiend, kamerplaten groen en tuinplanten. Wanneer u een product aanmeldt als noviteit, maakt het automatisch kans op de Glazen Tulp Award.
Een van de winnaars van afgelopen jaar was Stofbergen Plantcompany. Hun salesmanager Marco van den Berg: "We innoveren altijd lekker veel en dat willen we dan ook graag laten zien aan een breed publiek. Daarom doen we mee!" Het winnen van de Glazen Tulp Award zorgde ervoor dat het winnende product in de eerste maanden op voorhand al was uitverkocht.

"Als u leuke innoverende planten of bloemen heeft, is de Glazen Tulp Award het platform om deze aan het grote publiek te tonen. Het geeft uw bedrijf een goede naam op de markt en u onderscheidt zich van de rest van de kwekers. Dus als u iets bijzonders heeft, moet u zeker mee doen", vindt Marco.

Meld vandaag nog uw noviteit aan

Half augustus is de deadline voor het aanmelden van de tweede stemronde 2022-2023. Heeft u een noviteit later beschikbaar, geen probleem dan gaat uw noviteit mee naar de volgende editie. Het onderstaande schema geeft de belangrijkste momenten weer van de Glazen Tulp Award.

Gerelateerd nieuws