Realiseer uw commerciële ambities door middel van actuele marktdata

23 juni 2022
Producten & Diensten
Marktinformatie
Bent u op zoek naar een manier om uw commerciële bedrijfsstrategie te versterken? Wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw productgroep? Dit in een specifiek land, verkoopkanaal of winkelformule? Het markt- en consumentendata dashboard Strategisch Marktinzicht stelt u in staat om uw commerciële ambities te verwezenlijken.
Nouschka van der Burg is Communicatiemanager bij LG Flowers. Ze is verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en design. LG Flowers heeft als hoofdproduct gerbera’s en bestaat al ruim drie generaties lang. Hun producten en werkwijze geeft ze energie en dat verspreidt zich door de gehele keten heen. Door jarenlange retail ervaring, het verzamelen van data en trends en intensief samenwerken met hun klanten bieden zij unieke en op maat gemaakte producten aan hun klanten.

Nouschka:”Door de inzet van Strategisch Marktinzicht is de samenwerking met onze klant verbeterd. Door het online dashboard met onafhankelijke markt- en consumentendata brengen we een advies uit dat niet alleen gebaseerd is op gevoel, maar getoetst is aan feiten en onderbouwd is met data.”

Strategisch Marktinzicht

Met de dienst Strategisch Marktinzicht krijgt u 24/7 toegang tot een online dashboard met daarin de meest actuele onderzoeken, informatie en trends van o.a. landen, verkoopkanalen, winkelformules en consumenten. Door de combinatie van verschillende bronnen verkrijgt u inzichten hoe u de consument of retailer het beste kunt bereiken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Strategisch Marktinzicht? Neem dan contact met ons.

Gerelateerd nieuws