Dit is waarom juist u baat heeft bij het aanleveren van betrouwbare productfoto’s en -informatie

23 juni 2022
Juiste productfoto’s en -informatie zijn essentieel voor inkopers. Zij vertrouwen erop dat zij kopen wat zij op de foto’s zien en in de informatie lezen. Als uw foto’s en informatie betrouwbaar is, verbetert dat uw verkooppositie. En heeft u een tevreden koper. En wij? Wij helpen u graag hiermee.

Kwekersondersteuning

U bent als aanvoerder verantwoordelijk voor het aanleveren van juiste productfoto’s en -informatie. Uit onderzoek blijkt dat een inkoper bij een afwijking in productinformatie en -foto’s regelmatig afziet van herhaalaankopen. En dat is zonde.

Royal FloraHolland biedt u ondersteuning bij het verbeteren van de betrouwbaarheid van foto’s en informatie van uw product(en). Zodat de inkoopbeleving van inkopers nóg beter wordt.

Quality index

Aan de Royal FloraHolland Quality Index kunnen kopers zien of kwekers aan A-, B- of C-score hebben. Op dit moment wordt ongeveer 70% van de klokpartijen aangevoerd door kwekers met een A-score. Van kwekers met een A-score kunnen kopers verwachten dat hun aanvoerinformatie en -foto’s zeer betrouwbaar zijn. Kwekers met een C-score hebben nog fors minder waarheidsgetrouwe productinformatie in hun aanvoerinformatie en / of -foto’s. U kunt uw persoonlijke Quality Index score inzien in uw Mijn RFH-omgeving.

Per 1 januari 2023 introduceert RFH nieuwe acties voor het verbeteren van de betrouwbaarheid van productinformatie, gekoppeld aan de QI-score van een kweker. Hoe dat er precies uit komt te zien, daarover zijn we momenteel met aanvoerders en inkopers in gesprek. Om uw score in de index te verbeteren bieden we hulp en ondersteuning aan. Daar kunt u nu gebruik van maken. We helpen u hier graag bij.

Wat kunt u doen?

Royal FloraHolland biedt verschillende manieren van ondersteuning om uw score te verbeteren. : Kwekers maken hier in 2022 volop gebruik van.

Twijfelt u bijvoorbeeld over de volledigheid van uw productfoto en/of -informatie voor een partij die u gaat aanvoeren? Dan kunt u een gratis keurverzoek doen. Hoe gaat dat in z’n werk? Heel simpel. Een keurmeester controleert uw partij op de juistheid van de meegegeven aanvoerinformatie en foto’s. Nadat de partij geveild is, neemt de keurmeester telefonisch contact met u op voor een terugkoppeling. Een door u aangevraagd keurverzoek heeft géén effect op uw Quality Index-score. Ook zijn er geen heffingen aan gekoppeld. Dit verzoek tot keuren is dus alleen om te toetsen of u uw informatie en foto’s op orde heeft. Interesse?
Ik wil graag een gratis keurverzoek indienen.

Als u een keurverzoek niet nodig vindt, maar wel vragen heeft over productfoto’s en -informatie, dan kunt u natuurlijk gewoon even bellen. Dat doet u door een telefonisch advies aan te vragen. We nemen dan de tijd om al uw vragen over productfoto’s, -informatie me u door te nemen. Een keurmeester neemt binnen twee werkdagen contact met u op.
Ik wil graag gratis telefonisch advies.

En als u alleen wilt weten of er afwijkingen in uw partij(en) gevonden zijn? Dan kunt u zich aanmelden voor correctie partij-informatie. U krijgt dan van ons een e-mail als wij afwijkingen constateren.
Ik wil correctie partij-informatie ontvangen.

Wij helpen u graag

Komt u er niet uit? Neem dan contact op met het Klant Contact Center.

Gerelateerd nieuws