Royal FloraHolland is verheugd aanwezig te zijn op IFTEX 2022. Dit jaar wordt IFTEX gehouden van 30 mei - 1 juni in Nairobi, Kenia. Vanwege corona kon de beurs de afgelopen twee jaar niet gehouden worden, maar we zijn blij dat we weer terug zijn in het Oshwal Centre op onze stand, nummer B3.08.

Met meer dan 125 Keniaanse en internationale bedrijven die exposeren en een groeiend aantal geregistreerde internationale bloemeninkopers, is IFTEX klaar om Kenia's grootste ontmoetingsplaats te worden voor de bloemenindustrie om met elkaar in contact te komen, deals te sluiten en zaken te doen.

Op de IFTEX van dit jaar willen we nog meer van onze telers in contact brengen met internationale inkopers via ons digitale platform Floriday. Via bestellen, betalen en leveren verkopen onze telers het breedste, diepste en meest duurzame assortiment bloemen en planten aan kopers wereldwijd. Deze kopers kunnen direct bij kwekers kopen of via de klokveiling voor levering op dezelfde dag, in Nederland of waar ook ter wereld. Als koper of kweker - onze stand zal opwindende nieuwe functies hebben die we kunnen aanbieden om u te verbinden met digitale groei.

Gerelateerd nieuws