De uitslag van de 1e stemronde De Glazen Tulp Award bekend

17 mei 2022
Beurzen & events
Producten & Diensten
Noviteiten en vernieuwing zijn belangrijk voor onze sierteeltsector.  Jaarrond roepen we kwekers op om zich aan te melden voor de Glazen Tulp zodat hun producten de aandacht krijgen die ze verdienen.

De Glazen Tulp Award is een prestigieuze onderscheiding in de sierteeltsector. Deze prijs wordt uitgereikt aan de beste marktintroductie in deze vijf categorieën:
  • Snijbloemen
  • Concepten
  • Kamerplanten bloeiend
  • Kamerplanten groen
  • Tuinplanten

In april 2022 vond de eerste stemronde van de Glazen Tulp plaats. Tijdens deze eerste digitale stemronde is er massaal gestemd door in-en verkopers op hun favoriete noviteiten. Soms maken een paar stemmen het verschil in genomineerd zijn en soms helaas niet. De stemmen lagen dicht bij elkaar, maar de genomineerden zijn bekend!

Meld uw noviteit aan

Heeft u nog meer nieuwe producten die u wilt aanmelden als noviteit? Om met de tweede stemronde mee te doen, moet deze aanmelding echter uiterlijk vrijdag 2 september 2022 bij ons binnen zijn.

De winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 15 december 2022. Wij vragen u alvast deze middag/avond in uw agenda te reserveren!

Gerelateerd nieuws