Het is zo november: nu is het moment om u aan te melden als exposant voor de grootste sierteeltbeurs in Europa, Trade Fair Aalsmeer! Van 9 tot en met 11 november kunt u weer uitpakken met uw mooiste producten. Doet u mee?
Jaarlijks trekken we met deze internationale beurs ruim 600 exposanten en meer dan 17.500 bezoekers op een beursoppervlakte van 24.000m2. Dit is dan ook dé grootste sierteeltbeurs in Europa waar u als exposant aan kunt deelnemen. Dit jaar vindt Trade Fair Aalsmeer plaats op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 november 2022. Tijdens dit driedaagse evenement bieden wij u de mogelijkheid om uw assortiment van bloemen, planten en toegevoegde waarde te tonen aan een breed publiek.

Inmiddels zijn wij begonnen aan de voorbereidingen en hebben we de eerste aanmeldingen reeds ontvangen. Ook u kunt zich nog inschrijven als exposant. Op het inschrijfformulier geeft u aan hoeveel m2 u wenst af te nemen en of u voor standaard standbouw of eigen standbouw gaat. De inschrijving sluit op maandag 30 mei. Als u zich na deze datum aanmeldt, wordt u automatisch op een wachtlijst geplaatst. Schrijf u daarom op tijd in.

Voor meer informatie over tarieven en mogelijkheden verwijzen wij u naar het inschrijfformulier.

Gerelateerd nieuws