Klanten geven steeds vaker aan dat ze producten graag ontvangen op tijdstippen die hun het beste uitkomen. Dankzij de overstap op orderpicken worden nieuwe diensten mogelijk, zoals het eerder uitleveren van Klokvoorverkoop (KVV) en leveren wanneer de klant het wil. Om dit te realiseren, is Royal FloraHolland gestart met de implementatie van de nieuwe logistiek op haar exportlocaties.


Wat verandert er voor u?

De implementatie van de nieuwe logistiek gebeurt in kleine stappen en per locatie. Afgelopen jaar zijn op onze exportlocaties meerdere veilgroepen overgezet op orderpicken. Door deze overstap gaat schouwen voortaan anders dan u gewend bent. De eindtijd van het schouwen én de opstelling van de bloemen veranderen. Dit heeft alles te maken met veilig en efficiënt werken.

Veilig schouwen

Om uw en onze veiligheid te waarborgen, kunt u namelijk niet schouwen tijdens het orderpicken waarbij logistieke medewerkers rondrijden op een elektrische trekker. Ook is het belangrijk dat we zo efficiënt mogelijk werken om de kosten beter te beheersen. Hierdoor vullen we koelcellen en andere ruimtes op basis van de aanvoervolgorde. We zullen deze producten zo goed mogelijk in clusters gaan opstellen, maar binnen een cluster staan producten door elkaar. Om uw producten snel en gemakkelijk te vinden, maakt u gebruik van FloraMondo.

Eerst kijken in FloraMondo, dan schouwen

Maak het uzelf makkelijk door eerst te bepalen welke producten u wilt schouwen. In FloraMondo vindt u een instructie. Er is een nieuwe kolom toegevoegd met informatie over de stapelwagenlocatie. In Naaldwijk hangt vanaf 6 april op diverse plekken een plattegrond met daarbij de koelcelnummers. Ook staan schouwbegeleiders voor u klaar om u de weg te wijzen.

Eindtijd schouwen verandert

Schouwen is mogelijk tot een half uur voor aanvang veilen.

Voordelen voor u op een rij

Zodra u uw weg gevonden heeft naar de producten, zult u al snel merken dat het schouwen in de nieuwe opstelling veel gemak biedt. Uw voordelen op een rij:
  • Veiliger schouwen vóórdat orderpicken start.
  • Brede gangpaden.
  • Korte loopafstanden doordat producten dichter bij elkaar zijn opgesteld.
  • Verbeterde verlichting.
  • Goede wifi zodat u alles makkelijk op uw telefoon kunt opzoeken.

Buy-now

Ziet u iets moois tijdens het schouwen en markeren? Kijk dan meteen of er klokvoorverkoop aanbod beschikbaar is en koop dit aanbod met één druk op de knop direct aan.

Gerelateerd nieuws