Meer mogelijkheden voor kopers op Floriday; zoeken en bestellen via de Explorer

12 januari 2022
Floriday
Floriday Explorer
Floriday breidt dit jaar verder uit met functies voor kopers. Om goed digitaal zaken te kunnen doen is het voor hen belangrijk dat zij in de catalogus van kwekers gemakkelijk kunnen zoeken naar artikelen. Dit om hun assortiment samen te kunnen stellen en om direct te kunnen bestellen.
Uit gesprekken met kopers blijkt dat het kunnen doorzoeken van de catalogus van kwekers voornamelijk wordt ingezet om het assortiment samen te stellen en direct te kunnen bestellen. De ‘Catalogus’ dopen we daarom om tot een ‘Explorer’. Deze krijgt twee onderdelen; kopers kunnen straks zoeken in alle artikelen (artikel explorer) en in de directe handel (direct explorer).

‘Artikel explorer’

In de ‘artikel explorer’ kunnen kopers op zoek gaan naar nieuwe kwekers en producten om het assortiment samen te stellen. Hierbij vinden zij bijvoorbeeld artikelen om (retail)contracten op te stellen, de webshop te vullen of tafelplannen te maken. Met uitgebreide filteropties kunnen kopers gemakkelijk de juiste artikelen selecteren om de webshop te vullen.

De ‘artikel explorer’ wordt als eerste ontwikkeld en testen we op dit moment bij een groep kopers. Op basis van de feedback optimaliseren we de functie verder. Deze zal het eerste kwartaal van 2022 beschikbaar komen voor een grotere groep kopers.
Floriday catalogus

‘Direct explorer’

De volgende fase is de ontwikkeling van de ‘direct explorer’. Met de ‘direct explorer’ doorzoekt u straks de sierteelt catalogus en bestelt u op actueel aanbod. Hiermee kan het proces van de daghandel optimaal aangevuld worden met snelle zoekacties waar direct op besteld kan worden.

De komende tijd houden we kopers op de hoogte van de ontwikkelingen van de Explorer in Floriday.

Meer informatie

Gerelateerd nieuws