Conform de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM om in publieke binnenruimtes (niet-medische) mondkapjes te dragen, bent u per woensdag 1 december 2021 op de marktplaats van Royal FloraHolland verplicht om een mondkapje te dragen.

Het is verplicht om een mondkapje te dragen zodra u staat, loopt of rijdt op een trekker door de gebouwen. Als u zit, bijvoorbeeld in de afmijnzaal, mag u het mondkapje af doen. Ook is het verplicht een mondkapje te dragen in gebieden die niet zijn afgeschermd en daardoor in de praktijk voor anderen toegankelijk zijn. De mondkapjesplicht geldt dus ook bij de afleverstroken bij boxen, niet-afgeschermde ruimtes van boxen en KNB-gebieden.

Houd 1,5 meter afstand

Zoals inmiddels bekend is het dragen van een (niet-medisch) mondkapje of face shield geen vervanging van de 1,5 meter regel. Het is belangrijk dat u altijd de 1,5 meter afstand houdt van een ander en aanvullend daarop een (niet-medisch) mondkapje gebruikt. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van de coronaregels in uw boxruimte.

Wij willen iedereen een veilige werkplek op onze marktplaats aanbieden. Wij vragen u daarom om actief de richtlijnen van het RIVM én onze marktplaats te volgen. Volgens het RIVM helpen het dragen van een mondkapje en het houden van de 1,5 meter afstand om verspreiding van besmettingen te voorkomen. Mocht blijken dat de marktplaats een besmettingshaard wordt, bestaat de kans op sluiting. Ook kan uitval van personeel als gevolg van besmettingen betekenen dat u of wij onze dienstverlening niet meer kunnen bieden. Wij rekenen dan ook op uw medewerking.

Royal FloraHolland als vaccinatie-locatie

Chauffeurs, medewerkers, kopers, kwekers, uitzendkrachten en andere bezoekers van onze marktplaats kunnen gratis én zonder afspraak hun 1e of 2e coronavaccin halen (dus nog geen boosterprik). Neem bij deze afspraak een bewijs met uw naam en geboortedatum mee.
  • Rijnsburg: maandag 6 december van 10.00-14.00 uur in zaal Pioen (op 2e etage in hoofdgebouw)
  • Aalsmeer: vrijdag 17 december van 10.00-14.30 uur in zaal Delphinium (ruimte achter oude personeelsrestaurant)
  • Naaldwijk: niet op een Royal FloraHolland-locatie, maar wel dichtbij: twee dagen per week vlakbij de bibliotheek in Naaldwijk, van 11.00-17.00 uur bij de GGD, zonder afspraak.
Er is een arts aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Heeft u twijfels, vragen of zorgen? Mail
dan naar corona@royalfloraholland.com

Gerelateerd nieuws