Royal floraholland dag van de cooperatie bezoekers
In 2019 organiseerden we de eerste Dag van de Coöperatie. In 2020 werd dat een online editie
In verband met het toenemende aantal coronabesmettingen van dit moment en de onlangs aangescherpte maatregelen vanuit de overheid, heeft Royal FloraHolland besloten om de Dag van de Coöperatie uit te stellen tot medio 2022. Ook de Winter Fair in januari gaat niet door.
Helaas is het onder de huidige en onzekere omstandigheden ondoenlijk deze bijeenkomst te organiseren waarin de verbinding met elkaar en met de coöperatie centraal staat. Een volledig digitaal event kan dit onvoldoende vervangen en is naar ons idee geen optie.

Ledenbijeenkomst gaat wel door

Wel vindt de Ledenbijeenkomst (online) plaats en ook de ledenraadsverkiezing. De nieuwe ledenraadleden stellen we digitaal aan u voor op deze dag. U ontvangt hiervoor een aparte uitnodiging met een link naar de livestream om de bijeenkomst bij te kunnen wonen.

De uitreiking van de Glazen Tulp Awards gaat wel door in december. Datum, tijdstip en de exacte wijze laten wij u op een nader moment weten.

Het is jammer dat we deze beslissing hebben moeten nemen. We kijken uit naar een mooie en informatieve Dag van de Coöperatie medio volgend jaar en houden u op de hoogte op het moment dat hier meer duidelijkheid over is!

Winter Fair afgelast

Beursjaar 2022 zouden we in op 12 en 13 januari aftrappen met de Winter Fair Aalsmeer & Orchideeën Plaza. Helaas, ook daarvoor hebben we alvast de knoop doorgehakt: deze beurs met boomkwekerijproducten, kamer- en tuinplanten gaat niet door vanwege corona.