Royal Flora Holland Logistiek 20170815 26
De afgelopen maanden is er schaarste aan grondstoffen en productiecapaciteit ontstaan voor zowel kunststof als kartonnen verpakkingen. Hierdoor zijn de levertijden van veel verpakkingen opgelopen. En kunnen ook wij een klein aantal fustcodes beperkt (of niet) leveren vanuit onze fustdepots. Dit geldt zowel voor diverse kartonnen verpakkingen als plantentrays. Mogelijk bieden onze suggesties een passend alternatief.

Het gaat hier om een tijdelijke situatie, waarin we echter op korte termijn nog geen verbetering verwachten. We begrijpen dat dit voor u erg lastig en ongewenst is, maar wij hebben helaas beperkt invloed op de levertijden van onze leveranciers. Lees hieronder onze tips en alternatieve verpakkingen.

Bestellen via Direct Op Tuin (DOT)

U kunt eenmalig fust bij ons bestellen en dit Direct Op Tuin laten leveren. Een groot voordeel is, dat in veel gevallen het duidelijkheid en zekerheid geeft in wat de levertijd is en wanneer u het bestelde fust ontvangt op uw bedrijf. Dit scheelt u heen en weer rijden tussen de Royal FloraHolland fustdepots. Er zijn een aantal voorwaarden aan deze leveringen verbonden zoals bijvoorbeeld een minimale afname van pallets bij eenmalig fust. U kunt deze vinden in de code- en prijslijst (kolom S).

Tip: wacht niet tot het laatste moment, maar bestel uw verpakkingen verder vooruit. Hiermee verkleint u de kans uit voorraad te lopen.

Heeft u interesse in DOT leveringen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Meermalige plantentrays volop verkrijgbaar

Er is voldoende voorraad meermalige plantentrays beschikbaar in onze fustdepots. Deze meermalige plantentrays kunnen een geschikt alternatief zijn voor de op dit moment niet leverbare eenmalige trays.

Kent u onze fustcatalogus al?

In de fustcatalogus zoekt u heel gemakkelijk informatie over alle gestandaardiseerde transportverpakkingen van Royal FloraHolland. Vul de eigenschappen in (bijvoorbeeld potmaat) en u krijgt een overzicht van alle fusten, die aan uw eisen voldoen. Vervolgens klikt u in de fustcodelijst voor meer specifieke informatie.

Meer weten

Neem voor vragen over het bovenstaande contact op met ons Klant Contact Center, zij helpen u graag verder. Het telefonisch of op locatie reserveren van fust is echter niet mogelijk.

Gerelateerd nieuws