“Onze bedrijfsauto’s rijden rond met een grote sticker ‘Winnaar Glazen Tulp 2020’”

28 juli 2021
Beurzen & events

Om kwekers en veredelaars te stimuleren heeft Royal FloraHolland De Glazen Tulp Award in het leven geroepen. Een prijs voor de beste marktintroductie op gebied van bloemen en planten. ANSU won afgelopen december met Tillandsia in design frame in de categorie Concepten. Voor dit jaar hebben ze zich weer aangemeld!

Airplants hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen; ze zijn helemaal hip. De luchtplant behoort tot het geslacht Tillandsia, dat weer behoort tot de Bromelia familie. Met de Tillandsia in design frame viel de Westlandse teler Steef van Adrichum van ANSU hartstikke in de prijzen.

"We rijden trots rond met op alle bedrijfsauto's een grote sticker met daarop 'Winnaar Glazen Tulp 2020'. Je moet er zelf iets van maken! We dragen het trots uit naar buiten, dat helpt ons en de Glazen Tulp Award. Alle aanbiedingen die we doen met dit artikel zijn voorzien van ons eigen 'Winnaar Glazen Tulp' logo."

Winnen smaakt naar meer

Waarom zouden bedrijven met noviteiten mee moeten doen aan de Glazen Tulp Award? "Als je iets echt nieuws hebt, is het stom om niet mee te doen. Het kost niets en je kunt deze award positief inzetten voor je eigen marketing."

Ook dit jaar doet ANSU weer mee. "Zeker weten. Het winnen smaakt naar meer. Dit jaar gooien we de 'Desert Rose' in de strijd, een gelikt concept. Echt een work of art uit de natuur."

Meer over de Glazen Tulp

Ook dit jaar worden de Glazen Tulp Awards uitgereikt aan de beste marktintroductie. U kunt uw noviteit nog aanmelden voor de tweede stemronde.

Gerelateerd nieuws