Royal FloraHolland organiseert van 19 t/m 22 april 2021, in samenwerking met trendwatcher Romeo Sommers, een online Noviteiten Parade. Tijdens deze parade worden nieuwe producten van kwekers voor het voetlicht gebracht.

Parallel aan de parade wordt in de week van 19 april 2021 via de social media-kanalen extra aandacht gevraagd voor de individuele producten van de kwekers. Bovendien kunnen uw huidige en toekomstige klanten alle informatie over uw product overzichtelijk nalezen en bekijken op onze website. Deelnemers aan de Noviteiten Parade maken kans op de Glazen Tulp Award.

Op een centrale plek in Naaldwijk verzamelen we de door jullie aangemelde producten. Vanuit daar gaan we met een enthousiast en professioneel team uw product(en) promoten door te filmen, vloggen en social media te bestoken.

Novelty of @Inthepicture

Is uw specialiteit klaar om aan de wereld te laten zien en heeft u zin om mee te doen? U kunt uw product(en) aanmelden als 'Novelty' of voor de '@Inthepicture'presentatie:

  • Novelty - : Een product met een nieuwe VBN productcode van A1 kwaliteit. Dit product dient leverbaar te zijn en een nieuw/ander product zijn dan een bestaand product, ter beoordeling van Royal FloraHolland. Dit product hoeft niet noodzakelijk breed beschikbaar te zijn. U doet automatisch mee met de Glazen Tulp 2022.
  • Novelty +: Een novelty die minimaal twee keer getest is op Vaasleven/Houdbaarheid na een realistische ketensimulatie. Daarmee voldoet het aan de eisen gesteld voor dat product. Deze tests zijn uitgevoerd door het Post Harvest Kenniscentrum. U doet automatisch mee met de Glazen Tulp 2022.
  • @Inthepicture: Een bijzonder product dat geen noviteit is. Bijvoorbeeld: de eerste stuks in het seizoen, een re-introductie van een product, een nieuwe kweker, een nieuw product voor kweker. Dit kan een seizoenproduct of een jaarrond product zijn. Een productcode is verplicht.

Aanmelden en kosten

Voor deelname aan de speciale editie van de digitale Noviteiten Parade in april 2021 zijn de kosten € 145,- voor leden. Niet-leden betalen € 195,- . Dit bedrag is onder andere voor de promotie van uw product en video's. Als u meedoet, ontvangt u van ons een link naar de video. Zo kunt u deze zelf ook gebruiken voor uw social media uitingen.

Bent u enthousiast geworden?

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar: noviteiten@royalfloraholland.com

Gerelateerd nieuws