In verband met het coronavirus gaan we dit jaar voor de Trade Fair Naaldwijk Digital! Deze zal plaatsvinden op woensdag 17 en donderdag 18 maart 2021. We faciliteren een digitale beurs waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen. We hebben met de Social Trade Fair in januari gezien dat er een zeer groot en internationaal bereik behaald kan worden. Deze ervaring gebruiken we om ook deze beurs goed bij onze klanten onder de aandacht te brengen.

Op de Trade Fair Naaldwijk Digital kunnen alle productgroepen gepresenteerd worden. Kopers en bezoekers kunnen via de website het gewenste aanbod selecteren (bijvoorbeeld Snijbloemen, Kamerplanten groen, Kamerplanten Bloeiend, Tuinplanten, Kuip- en terrasplanten, Noviteiten). Ze kunnen uw actuele aanbod bekijken aan de hand van korte filmpjes en indien gewenst direct contact met u opnemen. Wij willen een overzicht van de markt bieden en een plek waar actuele- en termijn-gerelateerde informatie kan worden uitgewisseld.

Onder de kopers is met name de interesse in noviteiten, seizoen producten, segmentontwikkelingen en nieuwswaardige productinformatie groot.

Wat bieden wij u?

  • Online profiel
  • Vooraf opgenomen video op uw bedrijf
  • Online meetings
  • Livestream of presentatie verzorgen
  • Next Level Networking
  • Uw product extra in de schijnwerpers? Noviteiten of @Inthepicture presentatie

Aanmelden

Tijdens de Trade Fair Naaldwijk Digital is er ook een interessant programma met presentaties en livestreams. De content blijft daarna nog drie weken op het platform beschikbaar. Schrijf u vóór donderdag 17 februari 2021 in voor deze editie!

Wij wensen u goede zaken op de Trade Fair Naaldwijk Digital!

Gerelateerd nieuws