Vanaf 4 januari 2021 passen we het prijsmodel van eenmalige bloemendozen aan. We verlagen de uitgifteprijs én de verrekenprijs aanvoer met 4 eurocent. Aanvoerders die bestellen via Royal FloraHolland blijven deze doos volledig vergoed krijgen. Met deze aanpassing is en blijft het voor u aantrekkelijk om uw dozen via Royal FloraHolland in te kopen.

De prijsverlaging staat los van eventuele grondstofprijsontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de prijzen van de dozen per 4 januari a.s.

Wat gebeurt er met de uitgifte- en verrekenprijzen?

Per 4 januari 2021 verlagen we de uitgifteprijzen van de eenmalige bloemendozen met 4 eurocent. De vergoeding bij aanvoer voor de betreffende dozen wordt per 15 februari 2021 met 4 eurocent verlaagd. De verrekenprijs voor de koper passen we niet aan. We behouden hiermee ook naar de toekomst toe een groot gebundeld inkoopvolume. Hiermee kunnen we voordelen realiseren, waarvan u kunt blijven profiteren.

Hieronder de Anthuriumdoos Fc690 als voorbeeld:

Fc690HuidigNieuw
Uitgifteprijs€ 0,84€ 0,80
Verrekenprijs aanvoer
(aanvoerder ontvangt)
€ 0,84€ 0,80
Verrekenprijs afnemer
(koper betaalt)
€ 0,84€ 0,84

We verlagen uw vergoeding bij aanvoer pas per 15 februari 2021. Hierdoor kunt u eventueel uw duurdere dozen, die u voor 4 januari 2021 ingekocht heeft, opmaken tegen de oude, hogere vergoeding. En ondervindt u geen financieel nadeel van deze aanpassing.

Amaryllis- en Cymbidiumdozen wijzigen later

Voor bijna het gehele bloemendozenassortiment gaan de wijzigingen in op 4 januari 2021. Alleen voeren we de aanpassing voor Amaryllis- en Cymbidiumdozen, vanwege het seizoen, per 5 juli 2021 door.

Meer weten

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met ons Contact Center. Zij helpen u graag verder.

Gerelateerd nieuws