Royal FloraHolland - David van Mechelen (CFO) over 100% Digitaal: “Kom niet in tijdnood”

10 november 2020

Uiterlijk eind 2020 komen alle directe transacties op de marktplaats van Royal FloraHolland alleen nog digitaal tot stand. Deze verandering is noodzakelijk én kansrijk tegelijk. Nu het einde van het jaar nadert, hebben kwekers en kopers nog een aantal weken de tijd zich goed voor te bereiden om 100% digitaal te handelen. CFO David van Mechelen benadrukt in deze videoboodschap aan de sector het belang van 100% Digitaal.*

Veel kwekers en kopers zijn er op dit moment al klaar voor om volledig digitaal te handelen of bereiden zich nu voor om met Floriday aan de slag te gaan. Ook veel softwareleveranciers testen momenteel de koppeling met Floriday of rollen die uit voor hun klanten. Binnenkort is het niet meer mogelijk direct te handelen via de Connect-EAB.

David van Mechelen: "We vragen veel van de sector, maar doen dat voor het hogere doel. We willen kwekers en kopers via Floriday verbinden zodat zij hun bedrijfsvoering succesvol kunnen maken en kunnen groeien. Ik vraag u dan ook: kom in actie, ga aan de slag met Floriday en wacht niet tot het einde van het jaar want dan kom je in tijdnood."

Heeft u vragen hoe u aan het einde van het jaar 100% Digitaal kunt gaan werken? Het support team van Floriday staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op support@floriday.io en 0174 35 20 70. Of lees meer op www.floriday.io/100digitaal.

* Update 25 november
Tijdelijke coulanceregeling bij niet voldoen aan 100% Digitaal

Kwekers, kopers en agenten die op 1 januari 2021 nog niet gereed zijn om 100% Digitaal te handelen voor de directe transacties, kunnen gebruik maken van een tijdelijke coulanceregeling tot en met uiterlijk 31 maart 2021. Deze coulance is gericht op kwekers, kopers en agenten die op dit moment nog wachten op de koppeling met hun softwarepakket of op partijen die reeds 100% Digitaal werken maar de tegenpartij nog niet. De aanvraag voor deze coulanceperiode verloopt via de softwareleveranciers.


Gerelateerd nieuws