Deze week is het nieuwe themamagazine van 365 dagen bloemen verschenen. Het magazine heeft als thema ‘feest’, vanwege het vijfjarig bestaan van het magazine 365 dagen bloemen.

In 2015 startte de promotiecommissie 365 dagen bloemen met het uitgeven van een seizoensmagazine vol inspiratie voor bloemisten. Het magazine is in de afgelopen jaren een belangrijk communicatiemiddel geworden om de bloemist - naast het bieden van inspiratie - te helpen met het benutten van verkoopkansen. Dit bekende seizoensmagazine is dit jaar omgezet naar een toegankelijk digitaal magazine: www.365dagenbloemen.nl.

Nieuwe bladformule

Doorbouwend op de succesvolle ervaringen van het magazine is besloten een nieuwe bladformule te ontwikkelen met meer verdieping en een wisselend centraal thema. Het eerste themamagazine trakteert de bloemist op verrassende boeketideeën, verhalen van het veld, up-to-date assortimentsinformatie, verkooptips en nog veel meer feestelijke inspiratie.

Community

Het themamagazine wordt twee keer per jaar uitgegeven (april en oktober). Het digitale seizoensmagazine verschijnt vier keer per jaar (februari, mei, september en november). Samen met de sociale mediakanalen en digitale nieuwsbrieven wordt de bloemist bijna 365 dagen per jaar geprikkeld en geattendeerd op de verkoopkansen. Zo is er een ware '365 dagen bloemen-community' ontstaan; een waardevolle bron van informatie en inspiratie voor alle professionals in de sierteeltsector.

Gerelateerd nieuws