De top-50 amaryllis kopers via Royal FloraHolland kregen vorige week bezoek van amaryllis kwekers, veilingmeesters en de productmanager van Royal FloraHolland. Geheel volgens afspraak en coronaproof ontvingen de exporteurs in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg een amaryllis inspiratie-pakket.

De doos met zes stelen amaryllis (exclusieve soorten), de nieuwe assortimentsposter en amarylliscatalogus werd enthousiast in ontvangst genomen en zeer gewaardeerd door de klanten. De meeste handelaren verwachten een goed seizoen voor amaryllis. Deze periode en de feestdagen worden (noodgedwongen) meer gezellig thuis doorgebracht. Als seizoensproduct past amaryllis hier heel goed in.

Het initiatief 'Amaryllis komt naar u toe' is georganiseerd door de promotiecommissie amaryllis als alternatief voor de Meet & Greet die dit jaar niet door kon gaan vanwege de coronamaatregelen.

Amaryllis Bezoek

Kweker Ab van Paassen (rechts) overhandigt het pakket aan de inkoper amaryllis van Gerard van Heemskerk.

Amarylliscatalogus

In opdracht van de FPC Amaryllis brengt amaryllis promotie samen met Royal FloraHolland de amarylliscatalogus uit. De derde gedrukte editie 2020-2021 verscheen op 15 oktober 2020. In de catalogus vindt u onder andere productinformatie, 125 cultivars inclusief acht noviteiten en 42 amaryllis aanvoerders.

De digitale versie is beschikbaar en kunt u in een lage of hoge resolutie downloaden via onderstaande links.


Gerelateerd nieuws