Wilt u meer kennis over de markt van uw product om uw commerciële kansen te vergroten? Of bent u op zoek naar nieuwe markten? Dan kunt u niet zonder inzicht in relevante binnen- en buitenlandse ontwikkelingen binnen uw productgroep.

Dat inzicht krijgt u met onze dienst Afzetadvies. André Reijm van Double Check Lily en Bart van der Starre van Starre Group hebben Afzetadvies afgenomen. Wat zijn hun ervaringen?
André Reijm van Double Check Lily: "Met het afzetadvies van Royal FloraHolland kregen we inzicht in welke kleuren, in welke landen en op welke momenten ons product werd verkocht. Op basis daar van hebben we onze teeltinsteek gewijzigd. Daar hebben we zeker ons voordeel mee kunnen doen."

Bart van der Starre van Starre Group werkt al jaren samen met Royal FloraHolland. Michel Verbeek - Consultant bij Royal FloraHolland - heeft voor hem een afzetadvies ontwikkeld. "Na dat afzetadvies hebben we ook het pluspakket afgenomen, waarmee we dieper op de materie zijn ingegaan. En ik moet eerlijk zeggen: daar ben ik heel erg blij mee. Afzetadvies Plus is echt op ons lijf geschreven: advies op maat en precies wat wij nodig hebben".

Bekijk de video met hun ervaringen:

Over Afzetadvies

In een persoonlijk gesprek met een van onze Consultants maakt u uw wensen kenbaar. Op basis van uw behoeften vertalen we marktinzichten naar uw bedrijf en uw situatie. We zetten grootschalige databronnen om naar waardevolle inzichten en adviezen voor uw bedrijf. Onze Consultants verzamelen en analyseren alle binnen- en buitenlandse marktontwikkelingen voor u. Hun waardevolle kennis strekt zich uit over de gehele keten. U ontvangt een uitgebreide marktrapportage en concrete adviezen om de marktpositie van uw bedrijf te versterken. Er is een standaardversie, een plusversie met extra advies uren voor meer gericht advies en een pro-versie waarmee op structurele basis via een dashboard nog meer inzicht wordt verworven.

Meer informatie

Wilt u ook meer inzicht in de markt om daarmee uw marktpositie te versterken?

Gerelateerd nieuws