Royal FloraHolland - Brochure Milieu en Veiligheid, met de nieuwste regels voor het gebruik van de marktplaats

8 oktober 2020

Royal FloraHolland wil dat iedereen veilig en gezond kan werken. De veiligheid op de marktplaats is een verantwoordelijkheid van al haar gebruikers. Daarom werken wij samen met onze leveranciers, klanten, kwekers en medewerkers aan een veilige werkomgeving. In de hernieuwde uitgave van de brochure Milieu en Veiligheid staan de geldende wet- en regelgeving en aanvullende voorwaarden voor deze onderwerpen.

Via de brochure Milieu en Veiligheid informeren wij u over de geldende wet- en regelgeving en aanvullende voorwaarden op het gebied van Milieu en Veiligheid die u dient na te leven. De voorwaarden opgenomen in deze brochure zijn aanvullend op het Veilingreglement.

Nieuwe versie

Omdat de Nederlandse Wet- en Regelgeving onderhevig is aan veranderingen, zorgt dit ook voor veranderingen in ons eigen beleid. De brochure Milieu en Veiligheid actualiseren we daarom periodiek. De uitgave van 2016 is recent geactualiseerd. In de nieuwste versie vindt u:

  • Voorwaarden voor het dragen van veiligheidsschoenen en zichtbaarheidskleding conform de nieuwe veiligheidsregels.
  • Voorwaarden met betrekking tot bedrijfsafval.

De brochure Milieu en Veiligheid uit 2016 en het losse reglement Bedrijfsafval uit 2010 komen hiermee te vervallen. Door het reglement Bedrijfsafval onder te brengen in de brochure Milieu en Veiligheid, vereenvoudigt Royal FloraHolland de set aan juridische documenten voor gebruikers van de marktplaats.

Gerelateerd nieuws