Normaliter hanteert Royal FloraHolland in het drukke voorjaar zogenaamde piektoeslagen om de beschikbaarheid en roulatie van stapelwagens en CC-containers te vergroten. Ook bestaat in de 'piekperiode' de mogelijkheid om CC-materiaal in onze depots zonder kosten op te slaan. Door de huidige marktsituatie is er geen sprake van een 'piekperiode' en vervallen de piektoeslagen. En berekenen wij de opslagkosten weer door.

Wij hebben besloten de piektoeslagen voor slotplaten, CC-containers en -platen te laten vervallen vanaf 1 april. De opslagkosten voor CC-materiaal gaan weer gelden vanaf 6 april 2020.

Piektoeslag slotplaten vervalt

De piektoeslag voor slotplaten met dag, week, maand, kwartaal of half jaar huurcontract vervalt en berekenen we niet van 1 april tot en met 8 juni 2020 aan u door. Ook voor de vervoerders in de Collectief Vervoersregeling is dit van toepassing.

Als de piektoeslag al vooraf is betaald, kunt u van ons een credit verwachten.

Geen piektoeslag voor de huur van CC-containers en CC-platen

Ook de piektoeslag voor de huur van CCmateriaal komt vanaf 1 april te vervallen. De handlings- en overboekingskosten voor CC-materiaal zijn jaarrond van kracht en wijzigen niet.

Opslagkosten CC-materiaal weer van toepassing

Tijdens de piekperiode gelden normaliter geen opslagkosten voor CC-containers en platen. Dit doen we om de beschikbaarheid van het CC-materiaal te vergroten in de piekperiode. Nu er geen sprake is van een piekperiode gaan de opslagkosten vanaf 6 april a.s. weer gelden. Zo heeft u nog de tijd om eventueel uw CC-materiaal bij ons op te halen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Gerelateerd nieuws