Het vernieuwde aantallen drukken

In aanloop naar de landelijke, digitale veiling worden de verschillende inkoopmethoden gelijkgetrokken. We gingen daarbij voor aantallen drukken. Ontdek de mogelijkheden van het vernieuwde aantallen drukken.

Op woensdag 17 november stapten we over op aantallen drukken. Dit houdt in dat een koper vanaf dat moment niet meer met audio (spraak) zijn koopintentie op de veilingklokken van Royal FloraHolland kan aangeven, maar alleen middels het drukken van een aantal. Dit geldt voor alle locaties en veilgroepen.

Daarbij is aantallen drukken vernieuwd. We ontwikkelden alternatieven voor opties die komen te vervallen als spraak niet meer mogelijk is. Bekijk de video en de instructieleaflet met uitleg over de nieuwe functionaliteiten.

Gelijktrekken parameters

In navolging van het harmoniseren van de verschillende inkoopmethoden, werden per 10 november ook de parameters van de klokken op alle locaties hetzelfde. We namen hiervoor de instellingen van Naaldwijk over. Het gaat o.a. om de opgooisnelheid, terugloop-delay, kloksnelheid en het aantal opgooiposities. Hierdoor ervaart u geen verschil meer tussen de klokken van Aalsmeer, Eelde, Naaldwijk en Rijnsburg.

Bekijk de instructievideo

Download de instructieleaflet

Over Landelijk Veilen