Marktplaatsnetwerk

Voor Kopen op afstand (KOA), internet en communicatie tussen uw box en uw inkoopplek is een goede en veilige netwerkverbinding essentieel. Ons Marktplaatsnetwerk biedt u de capaciteit en mogelijkheden die u nodig heeft.

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op

Uw voordelen

  • Sneller, stabieler en betrouwbaarder dan openbaar internet.
  • Minder kans op virussen of andere elektronische dreigingen.
  • Ondersteuning afgestemd op uw inkoop- en veilproces.

Wat kost het?

De tarieven voor Marktplaatsnetwerk vindt u op de pagina Klanttarieven onder 'Telefonie / Marktplaatsnetwerk'.

Hoe werkt het?

U kunt kiezen uit twee mogelijkheden:
  • Kopen op afstand (MPN-KOA): Met MPN-KOA koopt u rechtstreeks op alle bloemen- en plantenklokken van onze exportlocaties. Alle inkopen, het volledige aanbod bloemen en planten en de veilschema's per klok zijn zichtbaar.
  • Uw eigen netwerk binnen het marktplaatsnetwerk (MPN-Vlan): Met MPN-Vlan heeft u een netwerkkoppeling tussen uw eigen locaties, tussen uw box en een of meer tribuneplekken of tussen twee of meer boxen. Ook netwerkkoppelingen tussen boxen en tribuneplekken op verschillende veilinglocaties zijn mogelijk.
Het Marktplaatsnetwerk is een hoog beschikbaar glasvezelnetwerk. Omdat het een gesloten systeem is, is er minder kans op virussen en andere elektronische dreigingen.
Om gebruik te kunnen maken van het netwerk moet u een box of kantoorruimte bij Royal FloraHolland hebben.

Voor internet via het marktplaatsnetwerk werken wij samen met de providers Delta Fiber en Eurofiber. De prijzen van internetaansluiting en -abonnement kunt u opvragen bij deze providers.