Noviteiten

Noviteiten kunnen voor u een belangrijk middel zijn om een onderscheidende positie op de (internationale) markt te behalen en te behouden. Daarom verzamelen wij de jaarlijks honderden snijbloemen en planten in één handig overzicht. Zodat u op eenvoudige wijze alle informatie over de producten makkelijk kunt terugvinden.

Heeft u interesse?
Neem contact op met ons

Uw voordelen

  • U heeft alle informatie over een nieuw product in één overzicht bij elkaar.
  • U kunt zich met de nieuwe producten onderscheiden op de markt.

Hoe werkt het?

Voor zowel kwekers als kopers zijn noviteiten een belangrijk middel om een onderscheidende positie op de (internationale) markt te behalen en te behouden. Daarom ondersteunen we marktintroducties: door noviteiten bijvoorbeeld te bundelen op onze website en in onze nieuwsbrief of ze te veilen als 'Fleurprimeur' of 'Plantprimeur'. Ook besteden we extra aandacht aan nieuwe producten op onze Trade Fairs, op (inter)nationale vakbeurzen en bij productpresentaties bij Royal FloraHolland.

Om de ontwikkeling van nieuwe producten te stimuleren, reiken we ieder jaar De Glazen Tulp uit voor de beste marktintroducties. Een vakjury kent deze prijs toe in vier categorieën: snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten en concepten.