Tracking & Tracing

Met Tracking & tracing kunt u uw producten volgen en weet u of uw producten al binnen zijn gekomen op de veiling in Aalsmeer, Naaldwijk of Rijnsburg. Of dat uw producten onderweg zijn naar uw box. Zo kunt u uw handling en transport beter plannen.

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op

Uw voordelen

  • U kunt snel controleren wat de status van uw order is.
  • U kunt inschatten wanneer uw producten aankomen in uw box.
  • kunt uw handling en transport beter plannen.

Wat kost het?

Tracking & tracing is een gratis extra optie bij de dienst Connect logistiek in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg

Hoe werkt het?

Bent u klant bij Royal FloraHolland en worden de producten die u direct heeft ingekocht bij onze kwekers, via Connect logistiek afgeleverd in Aalsmeer of Naaldwijk? Dan kunt u per bestelling of order precies zien waar deze is: aangekomen bij het dock, onderweg naar uw box of afgeleverd in uw box. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk om met de beschikbare informatie. U ziet alleen de partijen die voor u van toepassing zijn.

Vertrekscan

Dit is een nieuwe toevoeging aan de Royal FloraHolland app en uitbreiding van de bestaande Tracking & Tracing dienstverlening. Met deze scan kunnen kwekers op de tuin inzichtelijk maken op welk tijdstip en wanneer de lading van bloemen en planten de tuin verlaat richting veiling of klant. Deze scan is te gebruiken in de directe stromen. De data uit de scan is zichtbaar voor kwekers en klanten op onze eigen Tracking & Tracing pagina.

In de handleiding hebben wij uitgebreid uitgelegd wat de vertrekscan is en hoe de scan en Tracking & Tracing pagina werkt.