Klokvoorverkoop vóór 8.00 uur uitgeleverd

Dankzij de overgang van verdelen naar orderpicken is het in Naaldwijk (bloemen) en Rijnsburg mogelijk om jouw Klokvoorverkoop uitgeleverd te krijgen vóór 8.00 uur. Dit is de eerste stap in tijdvaklevering.

Select Delivery klokvoorverkoop
Vervroegd uitleveren

Ontvang jouw Klokvoorverkooptransacties tussen 06.00 en 08.00 uur in je box.

Naaldwijk Bloemen
Prijs: € 1,31 per commerciële transactie

Rijnsburg
Tijdelijk kosteloos uitproberen

Jouw bestelling ontvangen wanneer jij dat wil, de eerste stap
Wanneer je online iets bestelt, is niets fijner dan dat jouw bestelling op een voor jou gunstig moment wordt bezorgd. Daarom kun je bij bedrijven als Coolblue jouw pakketje altijd in een door jou gekozen tijdvak laten bezorgen. Ook van onze kopers krijgen we regelmatig te horen dat zij graag meer controle wensen over de aflevertijden van de producten die ze via Royal FloraHolland inkopen. In samenwerking met deze kopers is Royal FloraHolland aan de slag gegaan. De uitkomst: vanaf nu kan je kiezen om jouw Klokvoorverkoop al geleverd krijgen tussen 6.00 en 8.00 uur.

Positieve feedback van kopers
De afgelopen periode heeft een selecte groep al gebruik mogen maken van deze dienstverlening tijdens de pilot “Klokvoorverkoop Vervroegd Uitleveren”. Met hen toetsten we het tijdvakleveren in de praktijk en verbeterden we de service op basis van de ervaringen en tips. De reacties zijn positief en vanaf nu is het voor elke koper mogelijk om gebruik te maken van deze optie als hij of zij bloemen inkoopt op Naaldwijk via Klokvoorverkoop. Hiermee maken we het eerste tijdvak beschikbaar voor via Klokvoorverkoop gemaakte transacties.

Hoe werkt het?

Geef bij het Klant Contact Center aan dat je graag gebruik wil maken van het vervroegd uitleveren van jouw Klokvoorverkoop en op welke locatie. Vervolgens worden al jouw Klokvoorverkooptransacties vóór 8.00 uur afgeleverd in je box. In Rijnsburg kun je na livegang van orderpicken tijdelijk kosteloos gebruik maken van de dienst aangezien we het de eerste weken nog optimaliseren.

Flexibiliteit is belangrijk. Daarom kun je ervoor kiezen om dit tijdvak voor jouw Klokvoorverkooptransacties slechts voor één of meerdere dagen per week aan te zetten. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om dit alleen te zetten op maandagen en vrijdagen. Ook kun je tot een week van tevoren jouw wensen wijzigen. Op dit moment is het instelbaar per administratienummer. Neem hiervoor contact op met het Klant Contact Center.

De volgende stap in flexibele en snelle levering

Royal FloraHolland blijft de service omtrent tijdvakken continu ontwikkelen. Door in gesprek te zijn met kopers houden we scherp welke wensen er spelen. Opschaling van tijdvakleveren zal dan ook plaatsvinden op basis van de behoefte van jou, de koper. Heb je tips of feedback, dan horen wij dat graag. Neem hiervoor contact op met het Klant Contact Center.