Connect Logistiek

Met Connect logistiek van Royal FloraHolland ontvang je je directehandelproducten snel en in goede conditie. Zo richt je het verwerkingsproces in uw box efficiënt in en verkoop je de ingekochte bloemen en planten in een goede conditie aan je klanten.

Interesse?
Log in en abonneer

Voordelen

  • Je producten zijn ook buiten openingstijden af te leveren.
  • Je minimaliseert kruisende stromen in je box en je richt je verwerkingsproces efficiënter in.
  • Je producten blijven tijdens transport en overslag in goede conditie.
  • Handling en transport goed in te plannen dankzij tracking en tracing.

Wat kost het?

Wanneer je bij de kweker aangeeft dat je gebruik wil maken van Connect logistiek via Royal FloraHolland, krijg je bovengenoemde voordelen er gratis bij! De kosten voor aanvullende dienstverlening, zoals tijdelijke opslag en leveren op een specifiek tijdstip, zijn afhankelijk van je wensen. Deze kosten vraag je op bij je veilinglocatie.

Hoe werkt het?

Ben je gevestigd op het veilingterrein? Dan kunnen je kweker(s) binnen ruime aanvoertijden - ook 's nachts en in het weekend - je producten aanvoeren. Wij zorgen ervoor dat jouw producten binnen een uur (levering overdag) of de volgende ochtend vroeg (avond/nachtleveringen) in je box worden afgeleverd. Net als de producten die je inkoopt via de veilingklok. Uiteraard worden de producten wanneer nodig in onze koelruimtes bewaard.

Aanvoer- en aflevertijden

Aanvullende diensten

Tegen meerkosten kun je gebruik maken van diensten op maat, zoals het gebruik van onze ruimten voor tijdelijke opslag of het bufferen van je producten. Zo worden de ingekochte partijen precies op het juiste moment bij jou afgeleverd in je box.

Snel naar