Connect Logistiek

Met Connect logistiek van Royal FloraHolland ontvangt u uw directehandelproducten snel en in goede conditie. Zodat u het verwerkingsproces in uw box efficiënt kan inrichten en u uw ingekochte bloemen en planten in een goede conditie kunt verkopen aan uw klanten.

Heeft u interesse?
Log in en abonneer

Uw voordelen

  • Uw producten zijn ook buiten openingstijden af te leveren.
  • U minimaliseert kruisende stromen in uw box en kan uw verwerkingsproces efficiënter inrichten.
  • Uw producten blijven tijdens transport en overslag in goede conditie.
  • Handling en transport goed in te plannen dankzij tracking en tracing.

Wat kost het?

Wanneer u bij de kweker aangeeft dat u gebruikt wenst te maken van Connect logistiek via Royal FloraHolland, krijgt u bovengenoemde voordelen er gratis bij! De kosten voor aanvullende dienstverlening, zoals tijdelijke opslag en leveren op een specifiek tijdstip, zijn afhankelijk van uw wensen. Deze kosten kunt u opvragen op uw veilinglocatie.

Hoe werkt het?

Bent u gevestigd op het veilingterrein? Dan kunnen uw kweker(s) binnen ruime aanvoertijden - ook 's nachts en in het weekend - uw producten aanvoeren. Wij zorgen ervoor dat uw producten binnen een uur (levering overdag) of de volgende ochtend vroeg (avond/nachtleveringen) in uw box worden afgeleverd. Net als de producten die u inkoopt via de veilingklok. Uiteraard worden de producten wanneer nodig in onze koelruimtes bewaard.

Aanvoer- en aflevertijden

Aanvullende diensten

Desgewenst kunt u tegen meerkosten gebruik maken van diensten op maat, zoals het gebruik van onze ruimten voor tijdelijke opslag of het bufferen van uw producten. Zo worden uw ingekochte partijen precies op het juiste moment bij u afgeleverd in uw box.

Snel naar