Royal FloraHolland | Corrigeren afgerekende transacties…

Corrigeren afgerekende transacties directe handel

Correcties op al afgerekende transacties directe handel, verwerkt Royal FloraHolland op een gestandaardiseerde wijze. Zo gebeurt dit sneller en foutloos. Dat scheelt jou en ons kostbare tijd.

Royal FloraHolland vraagt bij een product met een correctiebedrag hoger dan 100 per orderregel, goedkeuring aan de betalende partij. De correctie wordt na ontvangst van goedkeuring uitgevoerd, of binnen zeven dagen bij het uitblijven van een reactie.

Floriday order corrigeren

Plaatste je de order via Floriday? Je leverancier voert snel en gemakkelijk via het Floriday platform een correctie uit.

Directe handel EAB corrigeren

Verliep de order niet via Floriday of wil je zelf de correctie indienen? Lever dit dan aan via:
  • een correctie CSV-bestand;
  • een correctie Excelbestand.

Het correctie CSV-bestand

Zowel kopers als kwekers kunnen correcties aanleveren met een CSV-bestand. Een 'comma separated values' bestand is een databasebestand dat software automatisch kan inlezen. Dit is een methode om meerdere correcties tegelijk te laten verwerken. Alle soorten correcties verwerk je met een CSV-bestand. Een CSV-bestand genereer je direct vanuit je softwarepakket of je converteert een Excel-bestand naar CSV. In het Excel-bestand op deze pagina vind je meer formatie over de benodigde waarden en velden. Let op: neem dit sjabloon exact over.

Het correctie Excelbestand

Werk je liever met Excel? Geen probleem. Er is een Royal FloraHolland correctie Excel-format. Wij vragen je dit bestand te gebruiken om correcties in te vullen. Op deze manier beschikken wij altijd over de juiste gegevens, op de juiste manier aangeleverd. Het Excel-bestand is geschikt voor kopers en kwekers en voor alle soorten correcties. Uitleg over het gebruik van het Excel-bestand staat hieronder.

Lever je correctieverzoeken op tijd aan

Wij vragen je correcties binnen 14 dagen aan ons door te sturen. Uiteraard hebben we er begrip voor dat er nog wel eens iets kan blijven liggen. Daarom kunnen correcties tot 3 maanden oud door ons verwerkt worden. Transacties ouder dan 3 maanden staan niet meer in het correctiesysteem en kunnen daarom niet gecorrigeerd worden.