Royal FloraHolland | Connect Logistiek

Connect Logistiek

Via Connect logistiek van Royal FloraHolland ontvang je je producten snel en in goede conditie. Hierdoor kan je het verwerkingsproces in je box efficiënt inrichten en jouw ingekochte bloemen en planten in een goede conditie verkopen aan je klanten.

Interesse?
Log in en abonneer

Voordelen

  • Je producten blijven tijdens transport en overslag in goede conditie.
  • Je minimaliseert kruisende stromen in je box en je richt je verwerkingsproces efficiënter in.
  • Handling en transport goed in te plannen dankzij tracking en tracing.
  • Je producten zijn ook buiten openingstijden af te leveren.

Wat kost het?

Niets! Wanneer je bij de kweker aangeeft dat je gebruik wil maken van Connect Logistiek via Royal FloraHolland, krijg je bovengenoemde voordelen er gratis bij! De kosten voor aanvullende dienstverlening, zoals tijdelijke opslag en afleveren op een specifiek tijdstip, zijn afhankelijk van je wensen. Deze diensten en tarieven vindt u op de pagina Koperstarieven onder 'Logistieke diensten'.

Hoe werkt het?

Ben je gevestigd op het veilingterrein in Aalsmeer, Naaldwijk of Rijnsburg? Dan kunnen je kweker(s) binnen ruime aanvoertijden - ook 's nachts en in het weekend - je producten aanvoeren. Wij zorgen ervoor dat jouw producten binnen een uur na ontvangst (levering overdag) of de volgende ochtend vroeg (avond/nachtleveringen) in je box worden afgeleverd. Net als de producten die je inkoopt via de veilingklok. Uiteraard worden de producten wanneer nodig in onze koelruimtes bewaard. Bekijk de exacte aanvoer- en aflevertijden van onze exportlocaties hieronder.

Aanvoer- en aflevertijden

Aanvullende diensten

Tegen betaling kun je gebruik maken van diensten op maat, zoals het afleveren van je producten buiten openingstijden of in het weekend, het gebruik van onze ruimten voor tijdelijke (gekoelde) opslag of het bufferen van je producten. Zo worden de ingekochte partijen precies op het juiste moment bij jou afgeleverd in je box.

Wil je weten welke aanvullende dienstverlening wij je bieden? Mail naar logistiekediensten@royalfloraholland.com en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Afleveren tijdens feestdagen

De dagen rondom feestdagen zijn drukke dagen. Enkele kopers zijn daarom ook op feestdagen, ook wel de niet-veildagen, geopend en ontvangen graag hun handel. Voor directe handel via Sierteelt Direct of Connect Logistiek is dit ook mogelijk. Om onze bezetting hierop aan te passen en onnodige kosten te besparen, willen wij vooraf weten of je hier gebruik van wilt maken en of de box geopend is. Pieken doe je samen.