Royal FloraHolland | Bestedingsruimte

Bestedingsruimte

Koop je in op de marktplaats van Royal FloraHolland? Dan is er voor jouw inkopen een bestedingsruimte overeengekomen. Dit bedrag is onder andere gebaseerd op de zakelijke zekerheden die je met Royal FloraHolland hebt afgesproken. De bestedingsruimte is het bedrag dat je maximaal kunt besteden op de marktplaats van Royal FloraHolland.

Interesse?
Log in en abonneer

Wat is het?

De bestedingsruimte is het bedrag dat je maximaal kunt besteden op de marktplaats van Royal FloraHolland. Dit bedrag wordt o.a. bepaald door de afgegeven bankgarantie, borg, kredietverzekering, eWallet-tegoeden, eigen betaalervaring en kredietrapporten.

Hoe werkt het?

Orders die op de marktplaats van Royal FloraHolland worden geplaatst, worden gecontroleerd op de beschikbare bestedingsruimte. Bij voldoende ruimte wordt er een reservering (claim) uitgevoerd op de bestedingsruimte. Hierdoor heeft de kweker de zekerheid van betaling.

Je vindt je bestedingsruimte in Mijn Royal FloraHolland. Je kunt hier de totale bestedingsruimte over je koperadministraties terugvinden. Je kunt instellen welke bestedingsruimte je wilt toekennen aan klok en direct. En vervolgens vind je ook de resterende bestedingsruimte voor de klokhandel en directe handel terug op deze pagina.

Let op: Op dit moment is bestedingsruimte alleen actief indien je als koper via Floriday handelt en gebruik maakt van de eWallet. Handel je nog niet via Floriday en maak je geen gebruik van de eWallet, dan is deze informatie nog niet zichbaar.

Waar is dit te vinden?

Dit is voor alle kopers terug te vinden in Mijn Royal FloraHolland. Ga rechtsboven naar ‘Mijn gegevens’ en kies voor ‘Bestedingsruimte’.