210302 CA RFH Landelijk veilen onlinesessies landingspagina hero banner 1920x1080px 2x3 1

Landelijk veilen
brengt ons verder

Samen op weg naar een toekomstbestendige marktplaats

We concentreren vraag en aanbod op een landelijke, digitale veiling. Zo optimaliseren we de prijsvorming. Daarnaast zorgen we voor efficiënte en gebundelde logistiek en transport. Zodat deze naadloos aansluiten op uw bedrijfsprocessen, we kosten reduceren en de sierteeltketen verduurzamen.

Landelijk Veilen doen we in stappen
Bekijk hier welke stappen we nemen per project

Actueel

Het vernieuwde aantallen drukken

Op woensdag 17 november 2021 stapten we over op aantallen drukken. Dit houdt in dat een koper dan niet meer met audio (spraak) zijn koopintentie op de veilingklokken van Royal FloraHolland kan aangeven, maar alleen middels het drukken van een aantal. Daarbij is aantallen drukken vernieuwd.

Royal Flora Holland aantallen drukken is vernieuwd beeld tribune

Ook plantenklokken over op beeldveilen

Met de implementatie van de nieuwe logistiek kunnen er geen karren meer voor de klok langsrijden. Bloemen worden al een tijd niet meer fysiek geveild. Deze zomer zijn ook de plantenklokken overgegaan op beeldveilen.

Royal Flora Holland Ficus Beeldveilen

RFH photo: de nieuwe foto-app

Om de kwaliteit van productfoto’s voor en tijdens het veilen te verbeteren, is er een foto-app ontwikkeld: RFH photo. De nieuwe foto-app maakt productfoto’s maken makkelijker én geeft inkopers een beter beeld van hun aankoop.

210624 CW RFH Fotoapp Video Voorblad kweker 1920 X1080

Wat is Landelijk Veilen?

Terugkijken: online infosessie oktober 2021

Online infosessie gemist? Kijk ‘m hier terug.

Landelijk Veilen bestaat uit drie onderdelen

De landelijke, digitale veiling

Nu veilen we nog afzonderlijk op de drie exportlocaties van Royal FloraHolland: Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. We gaan naar een landelijk, dus locatie-onafhankelijk, digitale veiling toe. Zo brengen we vraag en aanbod van onze drie exportlocaties samen in één digitale (wereldwijde) marktplaats.

Lees meer

Een nieuwe manier van logistiek

We vormen ons huidige verdeelproces geleidelijk om naar vraaggestuurd orderpicken. Ook gaan we de logistieke afhandeling van de directe handel en klokhandel in een gecombineerd proces organiseren. Met deze nieuwe, gebundelde logistiek kunnen producten straks betrouwbaar en snel bij u worden afgeleverd.

Lees meer

Klantbeleving en kwaliteit

Om tot een aankoopbesluit op een digitale marktplaats te komen, is het van belang dat de koper krijgt geleverd wat hij koopt. Daarom worden betrouwbare productfoto’s en productinformatie nóg belangrijker. Daar werken we aan. Samen met kopers en aanvoerders.

Lees meer

Meest gestelde vragen

Gerelateerde nieuwsberichten