Uitgesteld betalen

Betaal je aankopen in directe handel pas na 7, 14, 21 of 28 dagen in plaats van binnen 24 uur. Het helpt je om jouw kredietruimte bij de bank vrij te houden voor andere investeringen.

Interesse?
Neem contact op

Voordelen

  • Betaal niet na 24 uur, maar pas na 7, 14, 21 of 28 dagen.
  • Bij een aanbod op maat, behoud je jouw kredietruimte bij je bank

Hoe werkt het?

Als je gebruik maakt van Kopen op rekening, kun je de betaling van jouw aankopen in de directe handel uitstellen en niet na 24 uur maar pas na 7, 14, 21 of 28 dagen betalen. Bij betalen met een eWallet is dit niet mogelijk.

Afhankelijk van jouw handelsgedrag, de door jou afgegeven zekerheden op directe handel en jouw kredietrisicoprofiel als getoetst bij onze kredietverzekeraar, kan Royal FloraHolland je een aanbod op maat doen. Voordeel van het treffen van een regeling met Royal FloraHolland is behoud van jouw kredietruimte bij jouw bank. Het standaardtarief om uitgesteld te betalen is 3,3% op jaarbasis. De rente wordt op dagbasis verrekend afhankelijk van het aantal dagen dat je uiteindelijk later betaald.

Je hebt geen kosten als je alsnog binnen 24 uur na aankoop van de bloemen of planten betaalt. Voor aanvoerders blijft ook bij uitgesteld betalen gelden dat zij na 7 dagen 100% zekerheid hebben op jouw betaling van hun bloemen of planten.

Wat kost het?

Aan het afhandelen van SEPA- en SWIFT-transacties zijn kosten verbonden. Je leest hier meer over op de Tarieven pagina onder ‘Financiële afrekening’.

Aanvragen

Maak je al gebruik van Koppen op rekening en wil je Uitgesteld betalen aanvragen? Neem dan contact op met ons Klant Contact Center via telefoonnummer +31 88 789 89 89. Zij helpen je verder.

Nog geen klant van Royal FloraHolland?