Groeiplatformen

De harten van consumenten veroveren is vandaag de dag een steeds lastigere opgave. De veelvoud aan prikkels die de consument dagelijks te verwerken krijgt is explosief gestegen. Willen we de markt laten groeien is focus en richting nodig. De groeiplatformen helpen u hierbij.

Groeiplatformen, een beproefde marketingmethodiek, zijn strategische communicatiethema's die weergeven waar de groeikansen in de markt liggen. Ze zijn gebaseerd op actuele en gevalideerde data en ontwikkeld door Royal FloraHolland in samenwerking met ketenpartijen. Hierdoor zijn ze voor de gehele sector inzetbaar.

Vier groeiplatformen

Welk groeiplatform en de toepassing is voor elk bedrijf anders. Daarom leveren wij altijd maatwerk. Wij werken vanuit vier groeiplatformen: Connecting Friends, Interior, Health & Wellbeing en Celebrate Seasons. Zo kunnen we gezamenlijk de groeikansen in de markt benutten om het optimale resultaat te bereiken.

Video

Wilt u uw markt laten groeien?

Dan heeft u focus en richting nodig. Hiervoor kan het team van Retail Services een op maat gemaakte workshop voor u organiseren. Tijdens deze workshop gaat u met de nodige achtergrondinformatie op een interactieve manier aan de slag voor uw eigen bedrijf of case. Door een goede combinatie van doelstelling, consument, land, associatie, groeiplatform en verkoopkanaal, werkt u in één middag een passende waardepropositie uit voor uw bedrijf.