Nog enkele plaatsen beschikbaar: Opleiding Trade Marketing

Category Management | Erik van der Meijs

Vragen of van gedachten wisselen?
Neem contact op met Erik
Al zo’n anderhalf jaar schrijven we in de Retail Services Kennisupdate met vaste regelmaat over projecten en onderwerpen die met Category Management en Trade Marketing te maken hebben. Voor iedereen die inhoudelijk meer wil weten over deze twee vakgebieden en hier zelf in de praktijk mee aan de slag wil starten we dit najaar een opleiding. Met deze kennis kun je je klantgesprekken verbreden en word je een meer strategische gesprekspartner voor en met je (eind)klanten.

Programma

De opleiding bestaat uit 6 bijeenkomsten van 4 uur en behandelt enerzijds de theorie van Trade Marketing en Category Management maar is vooral praktisch ingestoken. Er worden voorbeelden behandeld en je gaat aan de slag met je eigen case. Zo ontwikkel je stap voor stap een categorieverbeterplan voor één van jouw (eind)klanten. Ook bezoeken we tijdens één van de bijeenkomsten diverse winkels binnen onze sector maar ook juist inspirerende winkels daarbuiten. De opleiding start op 13 oktober en loopt door tot aan het begin van volgend jaar.

Het volledige programma is weergegeven in onderstaande afbeelding.

Deelnemers

De opleiding is bedoeld voor (medewerkers bij) kwekers en handelsbedrijven die actief zijn op het snijvlak van commercie en marketing en hier bij voorkeur al enige ervaring in hebben. Zij kunnen consument- en retailgericht denken. Uiteraard moeten de deelnemers bereid zijn en de mogelijkheid hebben om de benodigde tijdsinvestering (6 dagdelen en uitwerking businesscase) te kunnen besteden.

Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen €1.895,- per deelnemer.

Neem contact op

Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft in deze opleiding meld je dan aan via retailservices@royalfloraholland.com of stuur deze informatie door. Als je nog vragen hebt kun je contact met mij opnemen via erikvandermeijs@royalfloraholland.com of telefonisch via +31622374450.